Bruno Petković danas je zabio dvaput s bijele točke
 VIRGINIE LEFOUR Belga Via Afp
REAKCIJE IZ SVLAČIONICE

Dinamov heroj iz Genka: ‘Pritisak na nas bio je možda nepotreban!‘ Luka priznao: ‘Imali smo i sreće‘

‘Pokazali smo da smo pravi kada je gusto. Igrali smo na jako visokom nivou‘, kaže Petković.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2021. 23:13

Veliku pobjedu ostvario je Dinamo ovoga četvrtka u susretu 2. kola Europske lige. Slavili su Modri s 3:0 kod belgijskog Genka i tako osvojili prve bodove ove sezone. Poraz od West Hama prebrisala je vrlo dobra izvedba kolektiva Damira Krznara. Oplemenili su je golovima Luka Ivanušec i Bruno Petković, hladnokrvni realizator dva udarca s bijele točke. Modri su, iako su danas bili u žutim dresovima, pokazali pravo, veliko i sjajno lice.

Naravno, zadovoljstvo se iz svlačionice prosijalo i na reporterska mjesta gdje je izjavu za medije prvi dao upravo dvostruki strijelac Petković.

- Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu. Pogotovo se to odnosi na drugo poluvrijeme u kojem smo Genku ostavili minimalan prostor za igru. Igrali smo na visokom nivou i nakon velikog, možda i nepotrebnog pritiska prema nama, pokazali da smo tu kad je bitno i gusto - veli Petković pa dodaje:

- Ne ciljamo sada na nikakve plasmane, o tome ćemo razmišljati u zadnjem kolu. Idemo utakmicu po utakmicu, jaka smo momčad a još toliko toga možemo napraviti zajedno.

Evo nam i Luke Ivanušeca...

- Bila je ovo dosta teška utakmica. Priželjkivali smo pobjedu i do nje teško došli. Jedno vrijeme su nas stisli, izvukli smo se... Imali smo i sportske sreće, i njih i nas su spašavale vratnice. Imali smo svoje šanse i zasluženo dobili. Drago mi je da sam zabio danas, nadam se da ću tako i nastaviti - veli strijelac prvog Dinamovog gola u Genku.

Linker
27. travanj 2024 01:29