DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
GOSPODSKA REAKCIJA

Dinamovci se vratili u Zagreb: ‘Suci su ljudi, oni griješe, više smo griješili mi nego oni, nema tu žala‘

‘Imao sam sličnu ozljedu i mogu reći da se Petkoviću mogu nakloniti do poda, za taj oporavak‘
Piše: SN, Tomo NičotaObjavljeno: 16. travanj 2021. 14:44

Nogometaši Dinama vratili su se u Zagreb nakon ispadanja od Villarreala u četvrtfinalu Europske lige.

Modri su u gostima izgubili s 2:1, te s ukupnih 3:1 ispali iz natjecanja. Dan nakon rezimiranja dojmova oglasio se Damir Krznar.

"Kao što sam rekao, bili smo tužni, ali sad fokusirani na ono što slijedi. Moramo ovu utakmicu ostaviti iza sebe, ostat će s odmakom da pamtimo samo sretne dane, nastup u Europi bio je za svaku pohvalu. I u ovoj utakmici smo polagali nade, imali šanse, ali moramo priznati da je Villarreal bio bolji i zasluženo prošao dalje", rekao je Krznar.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Upitan za komentar o zaleđu kod spornog prvog gola Villarreala, Krznar je rekao: "Zaleđe? - nismo željeli gubiti energiju na to, stvari koje ne možeš mijenjati moraš pustiti, ni tada pa ni danas. Nekad ti fortuna da, nekad uzme, suci su ljudi, oni griješe, više smo griješili mi nego oni, tako da nema tu žala", objasnio je.

O stanju s Petkovićem.

"Petković? - Jako dobro, kroz ova četiri tjedna je napravio veliki napor, prvo za sebe, onda i za momčad. Radio je fantastično! Imao sam sličnu ozljedu i mogu reći da mu se mogu nakloniti do poda, za taj oporavak. S obzirom na njegovu želju, to izgleda dobro, i rame i igra i to nas veseli. Petko kakvog smo imali prije, ako ga imamo i dalje, to je još jedna snaga više, jer nam predstoje jako teške bitke, po psihologiji i teže nego europske, tako da ga je dobro imati", dodao je Dinamov trener.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

O pritisku.

"Svaki igrač, trener, fizioterapeut, svatko tko je došao ovdje, mora biti svjestan pritiska. Nikad u ovom domu ne prođe dan bez pritiska. Ali ja to ne bih zvao pritisak, već izazov koji jedan veliki jaki klub nosi".

O utrci s Osijekom.

"Ne bi tu spominjao Osijek, to je utrka s osam, devet klubova do kraja sezone, sa svima moraš biti maksimalan. Ne bih volio da se fokusiramo samo na Osijek, pa da nas uhvati mina iza ugla. Svaka utakmica je važna, svaka nosi tri boda, na svaku moramo ići kao da je Osijek, koji je najveći konkurent", zaključio je Krznar.

image
Zagreb, 160421.
Stadion Maksimir.
Nogometasi Dinama daju izjave medijima nakon povratka s uzvratne utakmice Europa lige protiv Villarreala u Spanjolskoj.
Na fotografiji: Damir Krznar.
Foto: Damir Krajac/CROPIX
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Linker
15. travanj 2024 20:53