Jose Mourinho

 VESA MOILANEN Afp
TENZIJE PRED DERBI

Direktor Lazija provocirao Romu, a sad su mu se riječi obile o glavu: Mourinho jedva dočekao ‘osvetu‘

Ponižavao je to natjecanje i rekao da je to za gubitnike poput Rome, a sada će ga igrati njegov klub
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 04. studeni 2022. 10:14

U dvobojima 6. kola UEFA-ine Europske lige oba su kluba iz Rima tražili svoje mjesto u nokaut fazi. I dok je Roma u skupini C na domaćem terenu s 3:1 trijumfirala protiv izravnog konkurenta Ludogoretsa te tako izborila nastavak u ovom natjecanju, Lazio je na gostovanju kod Feyenoorda izgubio s minimalnih 1:0, rezultat koji ih je gurnuo u Konferencijsku ligu. Kako je gradski derbi između ova dva ljutita rivala na rasporedu ovog vikenda u talijanskoj Serie A (6.11.) trener Rome, Jose Mourinho na tiskovnoj je konferenciji nakon utakmice odlučio doliti malo ‘ulja na vatru‘

- Mislim da je Lazio sada postao favorit za osvajanje Konferencijske lige i zaista sam iskren kad ovo govorim - rekao je 59-godišnji portugalski trener, pa nastavio u svom stilu:

- Tu su West Ham, Leicester, Fiorentina, Lazio i tko još? Villarreal? Lazio ima trenera, igrače i tim za to. Možda je problem u tome što imaju gospodina Tarea koji ne želi pobijediti jer mu se ne sviđa ovo natjecanje - rekao je, referirajući se na komentare direktora Lazija Iglija Tarea koji je prije nekoliko tjedana rugao na račun Rome i Konferencijske lige na jednom predavanju u Rimu - Današnji nogomet čine lažna natjecanja poput Lige konferencija: natjecanja za gubitnike poput Rome - rekao je Tare, a Mourinho je savršeno iskoristio ovu priliku da mu se osveti jer su mu se njegove riječi, obile o glavu.

Linker
25. travanj 2024 17:00