DARREN STAPLES Afp
ZVIJEZDA NA NOSILIMA

Dvostruki udarac za Man. United: Ozlijedila su im se dva stožerna igrača, a pljesak su pobrali igrači Seville

Dok je Varane zamijenjen na poluvremenu Martinez je u 86. minuti iznesen s terena
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2023. 07:26

U utakmici protiv Seville na Old Traffordu Manchester United je pokazao dva lica. U sjajnom prvom poluvremenu vodili su 2:0 i mogli su zabiti još nekoliko golova Andalužanima, da bi u drugom poluvremenu prepustili inicijativu gostima. I onda su u razmaku od osam minuta zabili dva autogola preko Malacije i Maguirea.

A da stvar po Erika ten Haga bude još gora, u utakmici su mu se ozlijedili Lisandro Lopez i Raphael Varane.

"Martinez nije nastradao u kontaktu s protivnikom, pa situacija nije sjajna, ali morat ćemo pričekati i vidjeti, a s Varaneom je isto. Zasad ne mogu davati nikakve dijagnoze", objasnio je Ten Hag.

image
DARREN STAPLES Afp

"Igramo u tri natjecanja i potrebni su vam igrači. Ako netko nije spreman, drugi ga mora zamijeniti. Tako je Maguire zamijenio Varanea i bio je dobar", dodao je menadžer Manchester Uniteda kojeg za vikend čega gostovanje kod Nottingham Foresta.

Dok je Varane zamijenjen na poluvremenu Martinez je u 86. minuti iznesen na nosilima,prije nego li je Old Trafford napustio na štakama. Kod izlaska s terena pomogli su mu igrači Seville, inače njegovi suigrači iz argentinske reprezentacije Gonzalo Montiel i Marcos Acuna, zbog čega su zaradili pljesak Old Trafforda.

"Kada nema nikoga oko njega, on osjeti takvu bol morate posumnjati na Ahilovu tetivu. Ne izgleda sjajno. Njegov bi izostanak bio veliki udarac. Donio je snagu i čvrstoću ovoj momčadi. Ako ni njega ni Varanea neće biti u uzvratu šanse su 50-50.", rekao je legendarni bivši veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes.

Linker
05. svibanj 2024 01:02