Bruno Petković protiv Tottenhama
 GORAN MEHKEK/CROPIX
RISKANTNA ODLUKA

‘Evo zbog čega ne bih stavio Brunu Petkovića u prvih 11 Dinama na utakmici protiv Villarreala!‘

Jedan od najboljih igrača prvaka Hrvatske ima silnu želju zaigrati u četvrtfinalu. Ali...
Piše: Siniša SušecObjavljeno: 08. travanj 2021. 07:53

Dinamo u četvrtfinalu Europske lige s realnim izgledima da se bori za polufinale. Da je to netko predvidio one ljetne večeri na početku sezone kada je onaj nesretnik iz Cluja pucao odlučujući penal u pretkolu Lige prvaka... Da je pogodio, Dinamo bi već tada ispao iz Europe. No, Livaković je obranio, a sve ostalo je povijest.

I baš uoči te još jedne velike, povijesne utakmice modre napadače napale su ozljede. Mario Gavranović se muči s mišićem i vrlo su mali izgledi za njegov nastup, a Bruno Petković vodi rat s vremenom. Ozlijedio je rame još protiv Gorice, počeo je trenirati, silno želi igrati, ali...

- Ali, ja ga ne bih stavio da igra. To je vrlo delikatna ozljeda, on ne može biti na 100 posto, a da se takav poluzaliječen hrva s toliko kvalitetnim igračima kao što su Španjolci, to ne bi bilo pametno. A ima i još jedna stvar. Koliko god ovo bila velika utakmica, treba razmišljati dugoročnije - za Dinamo je važnija bitka s Osijekom za naslov nego borba s Villarrealom za polufinale, poentirao je Romeo Jozak u podcastu Supersportske.

Pogledajte isječak iz podcasta:

Pogledajte cijeli podcast:

Linker
18. travanj 2024 12:49