Marijan Pušnik
 Nikola Vilic / CROPIX
UOČI OLEKSANDRIJE

HAJDUKOV TRENER PUCA OD SAMOPOUZDANJA 'Da nam je protivnik Bayern vjerovao bih u prolaz'

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 27. srpanj 2016. 16:11

Pred odlazak u Oleksandriju, novinarima su za izjave bili dostupni Zvonimir Kožulj i Hrvoje Milić koji su najavili susret s Ukrajincima, piše Slobodna Dalmacija.

"Ponovno nas čeka protivnik koji je debitant u europskim natjecanjima i sigurno će im to biti dodatan motiv protiv nas. Dobro smo ih analizirali, i sigurno ih nećemo podcijeniti, ali ni precijeniti. Potentnija su momčad od Iasija, a mi bismo bili zadovoljni bilo kojim rezultatom osim poraza. Odgoda utakmice s Dinamom dobro nam je došla", rekao je Kožulj.

"Oleksandrija je fizički jača i moćnija od Iasija, a mi smo izvukli pouku iz prošlog kola kada nas je i sreća pomazila. Na papiru smo možda bolji, ali to treba i na terenu pokazati. Ove priče oko smještaja i transporta nas nisu omele, a kako naš trener najavljuje igrat ćemo napadački i idemo na pobjedu!", dodao je Milić.

Oglasio se i trener Marijan Pušnik, kojem optimizma ne nedostaje

"Da nam je protivnik Bayern sutra, vjerovao bih u prolaz. Ovo kako trenutno igramo me naravno ne zadovoljava, ali još je rana faza. Momčad će napredovati kroz utakmice. Što se tiče Oleksandrije, bolja su momčad od Rumunja, a susret u Kijevu je varka jer su igrali bez pet prvotimaca. Jučer nam se nažalost ozlijedio Tudor i nismo htjeli riskirati da se ozljeda pojača jer je već imao istu ozljedu. Sutra se nadam da ćemo zabiti gol i doći kući s pozitivnim rezultatom", izjavio je Pušnik

Linker
25. lipanj 2024 04:52