Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

HAJDUKOV TRENER PUN OPTIMIZMA UOČI LEVSKOG 'Čeka nas momčad s velikom poviješću i jakim individualcima, ali ćemo ih pobijediti!'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 12. srpanj 2017. 20:50

Pobijedit ćemo Levski! – rekao je Joan Carrillo na pressici u Dugopolju. Bez krzmanja i odvažno:

- Nakon dobre analize Levskog znamo da nas čeka momčad s velikom poviješću i jakim individualcima, ali ćemo ih pobijediti!

Carrillo je upitan što ova utakmica znači u smislu njegova ugovora:

- Potpisao sam ugovor s kojim sam zadovoljan, s nadom da će se održavati i dalje. Ovo je utakmica s protivnikom od povijesnog značaja. Jako vjerujem u uspjeh i želim biti s ovom momčadi i ubuduće, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pribojavate li se nereda, utakmica je visokog rizika?

- Tko vodi računa o tome, mora se pobrinuti da sve bude u redu. S moje strane obećajem da u ovih 90 i idućih 90 minuta dajemo sve od sebe za pobjedu. Morate znati da je ovo utakmica od 180 minuta.

Hajduk ne računa na Tomu Bašića, lakše je ozlijeđen i ne može biti na raspolaganju:

- Na žalost, nekoliko dana mora mirovati.

Kakvu utakmicu očekujete, tražite pobjedu, što kažete o Dugopolju?

- Zahvaljujem ljudima iz Dugopolja što su nam ustupili stadion, lijep je, ali kao Poljud nema nijednog. Mali je to hendikep, ali naši navijači kao da su na Poljudu će nam pomoći. Levski će pokušati iskoristiti svoje prednosti, opasni su u tranziciji, opasni kad je lopta kod njih i brza krila imaju. Mi smo jači od lani jer se novi igrači sve se brže uklapaju. Ali nećemo raditi jedan krak naprijed, da bismo uradili dva natrag. Svaki pojedinac imat će svoj zadatak. Publika je blizu terena i očekujemo da će nam dati bitan iskorak i podršku. Pobijedit ćemo!

Linker
03. svibanj 2024 07:56