CROPIX
'ODAVNO NISAM VIDIO NEŠTO TAKVO'

HAJDUKOVCI MOLE - SAMO NE ŠAHTAR Protivnik čak tri puta Bijelima čestitao na velikoj pobjedi!

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 05. kolovoz 2016. 01:13

Hajdukovci su dugo slavili s navijačima nakon što je s ukupnih 6:1 izborio play-off Europske lige protiv ukrajinske Oleksandrije, (3:1 na Poljudu). Posljednji s terena izašao je Tino Sven Sušić. Bilo je veselo i u svlačionici, vidjeli smo sportskoga direktora Marija Branca kojemu se u fešti smočila majica.

- Atmosfera je bila odlična. Nismo dobro ušli u utakmicu, primili smo gol, ali smo se ubrzo vratili. Moji golovi su plod igre cijele momčadi, penal i slobodnjak. Drago mi je da sam nakon dužega vremena zabio u Europi. Stvarno sam presretan zbog golova. Svi ćemo pratiti ždrijeb, volio bih nekoga lakšega. Kad već inzistirate, neka to bude Slovan Liberec pa da im se osvetimo za prošlu sezonu. Moramo se sada koncentrirati na nedjelju i utakmicu s Istrom, pa ćemo onda misliti o Dinamu - rekao je Sušić.

Zoran Nižić imao je dosta prljav dres, borio se za svaku loptu, u zraku i na zemlji.

- Oni su nam poveli nakon naše greške, nisu se tome ni nadali, čini mi se. Nakon moga gola bili smo puno bolji, mogli smo pobijediti s više golova razlike. U pobjedničkoj smo seriji, trebamo to nastaviti. Svi ćemo pratiti ždrijeb, neka bude Liberec, kako je rekao Sušić - kazao je Nižić.

Maksim Bilij je dodao:

- Mogu svi, samo da ne bude Šahtar Donjeck.

'Odavno nisam vidio nešto takvo'

Marijan Pušnik na presicu je došao s Hajdukovim šalom oko vrata i promuklim glasom.

- Malo sam emotivno prazan i vrlo sretan, opet čestitke svim igračima. Nije bilo lošeg pojedinca iako smo ušli mekano, ali poslije smo mogli preokrenuti već u prvom poluvremenu. Zatvorili smo im kreatore, veseli me što smo sva tri gola zabili iz prekida. Doći će i iz igre, protok nam još nije brz.

Je li ga uhvatila panika kad je Oleksandrija povela?

- Ma kakva panika, nema toga kod mene.

Milić je griješio.

- On ima moje puno povjerenje, ako je griješio, pogreške je ispravljao.

Triput je Volodimir Šaran čestitao Hajduku na prolazu i pohvalio atmosferu na stadionu.

- Navijači ovdje žive za nogomet, odavno nešto takvo nisam vidio. Individualno su oni jači od nas. U prvom dijelu smo bili dosta dobri, no kasnije smo upali u pogreške. Loši smo u prekidima.

A što je s vratarima, ni oni nisu briljirali?

- Naši vratari su inače dobri, sada su im se zalomile dvije slabije utakmice.

Linker
03. svibanj 2024 16:46