NEIL HALL Afp
PORTUGALAC NAJAVIO MODRE

‘Hvala vam na pitanju o Dinamu!‘ Mourinho jako nahvalio Zagrepčane: ‘Mogu li oni igrati ovdje? Hm...‘

"Ovo će biti težak susret za nas! Igraju u Europi svake godine, imaju jako puno reprezentativaca...‘
Piše: SNObjavljeno: 10. ožujak 2021. 14:40

Jose Mourinho gostovao je na press-konferenciji povodom utakmice protiv Dinama u Londonu, nije se previše osvrtao na zagrebački klub i to ne zato što nije htio, već novinari na Zoom konferenciji iskoristili su druženje za neke druge teme... Bilo je pitanja o Portu, Garethu Baleu, Premiershipu, UEFA-i, iako je presica bila predviđena kao najava Dinama.

"Konačno pitanje o Dinamu, zbog čega smo ovdje, hvala vam na tome", rekao je Jose i nastavio:

"U ovoj razini natjecanja, nokaut fazi, nema loših momčadi. Dinamo ovdje nije slučajno. Dinamo je dobra momčad, dobro se brane, jako su dobri u kontra-napadima, imaju tehničkog znanja i jako su dobri na fizičkom polju", rekao je pa nastavio:

"Igraju u Europi svake godine, u Ligi prvaka nedavno, u svojoj momčadi imaju jako puno reprezentativaca. Ovo će biti težak susret za nas!".

image
JULIAN FINNEY Afp

Dobio je i pitanje mogu li neki igrači, poput Livakovića ili Petkovića, igrati u Premierligi?

"Hm... Imam svoje mišljenje o tome, ali ja to sigurno neću reći, pa da njihovi menadžeri izvrću moje riječi!", jasan je bio Jose.

Hoće li biti promjena u momčadi za Dinamo?

"Imamo široku klupu, Dinamo se dobro brani, ponekad i sa šestoricom u liniji, a mi ćemo sigurno tražiti pobjedu. Oni znaju što žele, imaju dobre igrače i dobrog trenera."

Linker
07. svibanj 2024 06:59