MIGUEL MEDINA Afp
POVRATAK KRALJA

Ibrahimović se vraća protiv Uniteda nakon četiri utakmice pauze! Anti Rebiću prilika za iskupljenje

‘Odlučit ću sutra hoće li početi utakmicu. Još nema 90 minuta u nogama, no važno je da se vratio‘
Piše: V. Zrinjski/JLObjavljeno: 17. ožujak 2021. 16:37

Među ostalim uzvratima osmine finala Europske lige u četvrtak, najviše pozornosti privući će onaj na San Siru. Dvoboj Milana i Manchester Uniteda potpuno je otvoren nakon što su "rossoneri" u 90. minuti izvukli remi na Old Traffordu.

Stefano Pioli će staviti još više karata u napad, tim više što bi mu na raspolaganju opet trebao biti Zlatan Ibrahimović, koji je zbog ozljede butnog mišića propustio posljednje četiri utakmice.

- Na dan utakmice odlučit ću hoće li biti na terenu od prve minute. Još uvijek ne može odigrati cijelu utakmicu, ali najvažnije je da se oporavio - rekao je Pioli.

Što se tiče Ante Rebića, i on bi mogao naći svoje mjesto u prvih 11, a portal Tuttosport zaziva da mu se "oprosti" isključenje iz utakmice s Napolijem jer se "radi o jednom od najiskusnijih igrača Milana s puno međunarodnih utakmica u nogama". Mario Mandžukić oporavlja se od ozljede, i čini se da još uvijek nije spreman.

U lovu na četvrtfinale bit će i Borna Barišić i Rangersi, koji iz prve utakmice s praškom Slavijom također nose remi (1-1).

Linker
07. svibanj 2024 03:40