Gary Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes i Roy Keane
 PHIL OLDHAM/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SVE JE PROMAŠIO

Ikona se ‘crveni‘: Danas ga ismijavaju zbog potpuno promašene prognoze pa i uvreda igračima Villarreala!

Legenda Manchester Uniteda definitivno nije očekivala onakav rasplet finala Europske lige
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2021. 10:22

'Paul Scholes se crveni', dio je naslova je na britanskom Mirroru koji u prvi plan ističe tri potpuno promašene prognoze legendarnog veznjaka Manchester Uniteda.

Nisu 'Crveni vragovi' uspjeli ugrabiti trofej namijenjen pobjedniku Europske lige, on je, naime, otišao u ruke igrača Villarreala koji su u srijedu u Gdanjsku slavili nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

No nisu svi očekivali trijumf 'Žute podmornice', pogotovo ne danas 46-godišnji Scholes koji je pred utakmicu za BT Sport ispalio nekoliko izjava zbog kojih je na 'Otoku' postao predmet ismijavanja.

image
Paul Scholes
MICHAEL REGAN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

"Igrate protiv Villarreala, protiv momčadi koja je završila kao sedma u jako slaboj La Ligi. Sjetimo se kako su loše izgledali Real Madrid i Barcelona. Manchester United bi trebao lagano dobiti ovu utakmicu", prognozirao je uoči početka dvoboja Scholes, no tu se nije zaustavljao pa je na pik uzeo nekadašnjeg člana Tottenhama Juana Foytha, a danas igrača Villarreala:

"Foyth je u Tottenhamu bio loš kao centralni branič, a sad igra desnog beka. Recite vi meni, kako se može dogoditi da ga Rashford ne uništi?" - pitao se pred finale Scholes, a Rashford je, spomenimo, na kraju bio jedan od najlošijih, ako ne i najlošiji igrač na terenu.

Kada su Španjolci poveli pogotkom Gerarda Morena, Scholes je imao priliku 'stati na loptu', ali to ga nije obeshrabrilo:

"I dalje vjerujem... U ovoj su situaciji bili puno puta tijekom sezone. Budu li strpljivi, otvorit će ih. Zabit će gol, a onda će doći još dva ili tri."

Nakon utakmice, svojevremeno jedan od najboljih veznjaka bio je vrlo kritičan prema svom bivšem klubu:

"Nisu bili dobri. Ima napretka u odnosu na prethodne godine, ali čini mi se da su porazi u klubu postali prihvatljiva stvar. Mislim da Oleu neće reći da mora osvojiti trofej ili otići, ali ako se ovo oduži kroz nekoliko idućih godina, onda bi mogao imati problem. Igračima poput Fernandesa i Cavanija se nije svidio poraz, njima se ne sviđa ovakva situacija, ali ostalima, među kojima je i menadžer, ovaj rezultat kao da je postao prihvatljiv", zaključio je Scholes.

Linker
02. svibanj 2024 00:03