Ivan Rakitić je predvodio Sevillu do pobjede nad Dinamom

 JOSE LUIS CONTRERAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Jose Luis Contreras/Zuma Press/Profimedia
OVO MU NEĆE OPROSTITI

Ivan Rakitić se oglasio nakon pobjede nad Dinamom, a ubrzo mu se javio bivši Modri: ‘Ma sram te bilo...‘

Bivši napadač Dinama Mario Gavranović je komentirao objavu Sevillinog veznjaka na Instagramu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2022. 08:20

Sevilla je na domaćem terenu s 3:1 pobijedila Dinamo u prvom susretu play-offa Europske lige, a strijelac prvog gola na utakmici bio je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je zabio iz penala. Rakitić je nakon susreta rekao kako mu je bilo malo i neugodno igrati protiv "svojih".

"Bilo je malo čudno, dosta tih igrača poznajem, bilo je i malo neugodno, pogotov kod penala, u nekom trenutku je čak pao i smijeh kad sam vidio Livija ispred sebe", rekao je Raketa pa dodao:

"Prije svega, sretni smo i ponosni na način kako smo odigrali danas protiv ovog fantastičnog Dinama. Mislim da smo odigrali jako inetesantnu utakmicu, i na kraju zaslužili pobjedu. Dobro smo kružili s jedne strane na drugu i čekali svoju priliku, i onda zabili ta dva brza gola u dvije minute. To su bili ključni trenuci. Brzo smo reagirali nakon gola Oršića, a potom odigrali i jako dobro drugo poluvrijeme."

Nedugo zatim, Raketa je na Instagramu objavio fotografiju u dresu Seville uz poruku kako je Europska liga "jako posebno natjecanje za sve Sevilljce" i dodao: "Idemo Sevilla!". Nije dugo trebao čekati odogvor iz "Modrog kuta". Ubrzo mu se javio bivši napadač Dinama Mario Gavranović koji je "izgrdio" Rakitića zbog gola.

"Sram te bilo da zabiješ Dinamu i još izjaviš da ne bi slavio protiv ostalih klubova. Mogu misliti da bi si Luka iščupao kosu da je ima još", napisao mu je Gavranović u šali misleći pri tome na Rakitićevog oca Luku koji je veliki navijač Dinama.

Linker
25. travanj 2024 19:46