JOHN MACDOUGALL Afp
JUNAK UNIONA

Juranović nakon rušenja Ajaxa: ‘Tko god dođe, morat će se suočiti s ovim navijačima, a sada Bayern...‘

Josip Juranović je u susretu s Ajaxom upisao gol i asistenciju
Piše: SNObjavljeno: 23. veljača 2023. 23:43

Josip Juranović bio je junak velike pobjede Union Berlina protiv Ajaxa. Union je u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europske lige s 3:1 pobijedio goste iz Nizozemske, a Juranović je zabio gol i upisao asistenciju.

JURANOVIĆEV GOL I ASISTENCIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Nakon tog susreta, hrvatski se reprezentativac oglasio za UEFA-inu stranicu.

- Sjajan je osjećaj bio pobijediti večeras i fantastično je bilo zabiti moj prvi gol za ovaj klub. Upisao sam i asistenciju. Navijači su danas bili naš 12. igrač i hvala im na tome. Koga god dobijemo u idućoj rundi morat će doći na ovaj stadion pred ove navijače, ali za sada idemo utakmicu po utakmicu. Sada se okrećemo Bayernu - rekao je Juranović.

Robin Knoche doveo je Union u vodstvo iz penala.

- Ponosan sam na ovu ekipu i sve koji su nam pomogli da pobijedimo danas. Jako smo sretni i jako umorni. Bilo je sjajno zabiti danas. Penal nije bio uvjerljiv, ali na kraju se pišu samo golovi. Bio je to dobar osjećaj. Vidjet ćemo tko dolazi idući i analizirati ih kao što smo i Ajax, ali za sada moramo uživati u ovom trenutku s navijačima koji su bili s nama večeras. Trebat ćemo ih i u idućoj utakmici - rekao je Knoche za UEFA-u.

Linker
20. travanj 2024 04:10