Ronald Gorsic / CROPIX
PRVA DIJAGNOZA

KAKO STVARI STOJE, DINAMO JE IZGUBIO BRANIČA ZA OBJE UTAKMICE S MAĐARIMA Svi se nadaju da ništa nije puknulo, u tom bi slučaju pauza bila dulja

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. kolovoz 2019. 13:16

Emir Dilaver na štakama je otišao u petak iz Maksimira, jasno je odmah bilo da ga neće biti u momčadi protiv Ferencvarosa. I to, kako stvari stoje, ne samo u Maksimiru, već i u uzvratu.

To je prva dijagnoza, ona točnija znat će se kad Dilaver obavi dodatne preglede početkom tjedna. Svi se nadaju da se radi ‘samo’ o istegnuću zgloba, da ništa nije puknulo, u tom bi slučaju pauza bila dulja. Znamo da je Dilaver sazdan od čvrstog materijala, ali ako je ozljeda ozbiljnija, Bjelica sigurno neće riskirati. Kao što, vjerojatno, u utorak neće riskirati ni s Theophileom-Catherineom.

- S njim je sve u redu, normalno je u treningu. Hoće li konkurirati za utorak ili ipak tek petak i utakmicu s Osijekom. Prije za petak. I Zagorac ulazi u lagani trening, ali prvo malo trčanja, tek onda će raditi s loptom, vjerujem da će nam biti na raspolaganju za uzvrat - kazao je Bjelica.

Znači, male su šanse da Theophile zaigra već protiv Fradija, ipak, izvjesnije je da će stoperski par opet čini Lešković i Perić. Sad ispada - standardno.

Linker
25. travanj 2024 17:43