CROPIX
SAT ODBROJAVA

KOLIKO BI TEK MOĆAN EUROPSKI DINAMO BIO S NJIMA U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI!? Ovo je loš znak: Evo kakva je situacija s dva kapitalca 6 dana prije uzvrata

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. ožujak 2019. 18:02

Primijetili smo u petak u Maksimiru da Izet Hajrović i dalje ne trenira s momčadi. Što je vrlo loš znak, samim time već je vrlo upitan za utakmicu u Lisabonu.

Jer plan je bio da počne s treninzima i da se polako vraća u ritam, možda dobije i poneku minutu protiv Rijeke. Dobro, ima još vremena do susreta na Luzu, ali situacija sigurno nije obećavajuća. Ali, kao i uvijek dosad - koga nema bez njega se mora, Bjelica je i u Maksimiru bio bez nekoliko važnih karika, pa i bez sebe samog na klupi, nekako će se snaći i za Lisabon ako neće moći Hajrović.

Zagreb, 200918.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 1. kola Europske lige, skupina D,
GNK Dinamo - Fenerbahce S.K. 
Na fotografiji: Izet Hajrovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ademi operiran u Londonu, na trening za desetak dana

Dinamovu kapetanu Arijanu Ademiju uspješno je operiran trbušni zid. Mali ispravak, operacija je bila u Londonu, ne u Münchenu, jer je doktorica Muschawek, ponajveća stručnjakinja na ovom području, trenutačno u Londonu pa su u Maksimiru odlučili da je bolje otići tamo nego čekati njezin povratak u München i otezati operaciju.

Ademi bi već danas trebao doći kući, a povratak u lagani trening očekuje se za desetak dana. A onda ubrzo i u puni trening i u konkurenciju za momčad.

Plzen, Ceska, 140219.
Doosan Arena.
Utakmica 1/16 finala UEFA Europa lige: FC Viktoria Plzen  GNK Dinamo Zagreb.
Na fotografiji: Amer Gojak i Arijan Ademi.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Linker
28. travanj 2024 17:01