Harold Cunningham/Getty Images
ŽDRIJEB ODGAĐAN U NEKOLIKO NAVRATA

KRAJ IŠČEKIVANJU! HAJDUK SOLIDNO PROŠAO, OSIJEKU PRIJETI OKRŠAJ SA SLAVNIM KLUBOM Evo s kime će hrvatski klubovi odmjeriti snage u europskoj avanturi

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 20. lipanj 2018. 14:06

Dok su oči cijelog nogometnog svijeta uperene u Rusiju i događanja na Svjetskom prvenstvu, navijači Hajduka s nestrpljenjem su iščekivali vijesti iz Nyona gdje se danas održao ždrijeb za prvo i drugo pretkolo UEFA-ine Europa lige.

Zbog osvojenog trećeg mjesta u prošloj sezoni HT Prve HNL, splitska je momčad slobodna u prvom pretkolu, a od hrvatskih momčadi svog protivnika je doznao Osijek koji će igrati protiv moldavskog Petrocuba.

Screenshot

UEFA je ždrijeb za drugo pretkolo najavila za 14 sati, ali zbog nerazjašnjenih razloga, pristupilo mu se s 50 minuta zakašnjenja, ali ni ta odgoda im nije pomogla da na svoju stranicu izbace podskupine i mogue protivnike Hajduka pa smo njih doznali tek kada je ždrijeb počeo.

Bijeli su u drugom pretkolu bili nositelji, a nakon predugog čekanja doznali smo da će im prva prepreka za plasman u grupnu fazu natjecanja biti bugarska Slavia iz Sofije ili finski Ilves Tampere.

Screenshot

Prvi susret igrat će se na Poljudu 26. srpnja, a uzvrat u Bugarskoj ili Finskoj 2. kolovoza.

Drugi hrvatski predstavnik NK Osijek će u slučaju prolaza protiv Moldavaca igrati protiv boljeg iz susreta Glasgow Rangersa i Škupija.

Linker
01. svibanj 2024 19:39