RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
Europski izazov

Krasnodar favorit na kladionicama protiv Dinama, evo gdje možete gledati okršaj Modrih

Mamić je odlučio da na sudar s Krasnodarom u ekspediciju ukrca baš sve, nije želio dijeliti momčad
Piše: Davorin Olivari, Damir DobrinićObjavljeno: 18. veljača 2021. 08:22

U avionu koji je jučer sletio u Rusiju, bili su svi nogometaši Dinama koje Zoran Mamić ima na raspolaganju, osim ozlijeđenog iranskog reprezentativca Sadegha Moharramija, te Izeta Hajrovića, koji nije prijavljen za Europu. Možda se očekivalo da neće baš svi biti putnici za današnju utakmicu, no Mamić je odlučio da na sudar s Krasnodarom u ekspediciju ukrca baš sve, nije želio dijeliti momčad, htio je sačuvati kompaktnost, posvemašnje zajedništvo koje će mu trebati u nastavku ove vrlo zanimljive sezone.

Inače, utakmica na stadionu u Krasnodaru na rasporedu je u 18.55 sati, a gledatelji ju mogu gledati na programu Arena Sporta 3. Studijska emisija uoči utakmice počinje u 18.00 na programu Arena Sporta 1.

U hrvatskim kladionicama tečaj na pobjedu Krasnodara u prvom dvoboju jučer se kretao od 2,15 do 2,25 (u inozemnim od 2,10 do 2,31), dok je na slavlje Dinama koeficijent bio od 3,10 do čak 3,70 (u inozemnim od 2,98 do 3,68). Krasnodar je u prvom okršaju favorit bookmakera, ali zato oni ukupno gledajući veće šanse za prolaz u sljedeću rundu natjecanju ipak daju zagrebačkom klubu.

Na opciju će Dinamo biti sudionik osmine finala Europske lige koeficijent je od 1,67 do 1,87, a na prolaz Krasnodara od 1,87 do 2,15. Vidjet ćemo kako će ti tečajevi izgledati nakon večerašnjeg okršaja...

Vjerojatni sastav Dinama u Krasnodaru:

image
SN

Linker
20. travanj 2024 14:15