BORIS KOVACEV/CROPIX
NADA U ČUDO ŽIVI

Krznar: Paradoksalno! U prvom dijelu mi puno bolji, a gubimo. A na kraju dobro da je završilo samo 0:1...

Morat ćemo tamo ubaciti u brzinu više, stisnuti ih, imamo kvalitetu da ih ugrozimo, kaže Gvardiol
Piše: SNObjavljeno: 08. travanj 2021. 23:28

- Bila je to utakmica paradoksa, konstatirao je trener Dinama Damir Krznar pred kamerama Arenasporta: - U prvom poluvremenu bili smo bolji, dominirali, imali šanse, a na kraju smo u svlačionicu otišli s 0:1. U drugom dijelu oni su bili bolji, osobito u zadnjih 15-20 minuta kada više defenzivno nismo dobro stajali, a u ofenzivnim akcijama nije bilo organiziranosti, analizirao je Krznar i priznao:

- Na kraju možemo biti zadovoljni da je završilo samo 0:1! Imamo šanse u uzvratu, pokazali smo recept kako protiv Španjolaca, treba brzo okrenuti stranu, lopta dati na bok, to smo dobro radili u prvom poluvremenu, ali nedostajao je pravi završni pas. No, idemo tamo pokušati, bit ćemo u boljem stanju za tjedan dana, osobito Petković, ali i Gvardiol, umjereni je optimist Krznar uoči revanša.

- Osim zadnjih 10-15 minuta bila je to dosta ravnopravna utakmica, koju je presudio jedan nesretni penal. U završnici je Villarreal bio bolji, imali su dvije-tri šanse, ali u uzvratu je sve otvoreno. Moja ozljeda? ide na bolje, kratak je bio Bruno Petković.

U veliki preokret za sedam dana vjeruje i Joško Gvardiol: - Bila je ovo jako teška utakmica, muški smo se branili. Ako želimo pobijediti tamo, morat ćemo ubaciti u brzinu više, stisnuti ih, imamo kvalitetu da ih ugrozimo. Što se mene osobno tiče, vratio sam se nakon nekoliko tjedana neigranja, malo me u nastavku počeo zatezati kvadriceps, ali vjerujem da ću za uzvrat biti spreman.

Linker
22. travanj 2024 07:10