Ilustracija
 Goran Mehkek / Hanza Media / Hanza Media
SUSRET VISOKOG RIZIKA

MAĐARI ŽELE JOŠ ULAZNICA, ČEKA SE ODLUKA POLICIJE Odmah rasprodali karte za Maksimir! U Zagreb dolaze navijačkim vlakom!

NEVIĐENA EUFORIJA U SUSJEDSTVU! MAĐARI ŽELE JOŠ ULAZNICA, ČEKA SE ODLUKA POLICIJE Odmah rasprodali karte za Maksimir! U Zagreb dolaze navijačkim vlakom!
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. kolovoz 2019. 17:05

Od sutra će, dakle, u slobodnoj prodaji biti ulaznice za utakmicu s Ferencvarosem, a sudeći po informacijama iz mađarskih medija, euforija je zahvatila navijače njihova prvaka. Naime, svih oko 1500 ulaznica koje je Dinamo dao na raspolaganje Mađarima, rasprodane su 'u roku odmah'.

Pa su iz Ferencvarosa zatražili još ulaznica, vjerujući kako bi prodali barem još toliko. U Maksimiru bi mogli izići Mađarima ususret, tehnički to i nije neki problem, ionako je za mađarske navijače rezervirana južna tribina, međutim, odluka nije na Dinamu nego na policiji.

Jer, susret Dinama i Ferencvarosa ocijenjen je utakmicom visokog sigurnosnog rizika i policija je ta koja je odlučila da Mađari mogu dobiti 1500 karata što je minimum po UEFA-inim pravilima.

Zagreb, 130719.
Stadion Maksimir.
Utakmica hrvatskog superkupa izmedju HNK Rijeka i GNK Dinamo Zagreb.
Na fotografiji: Bad Blue Boys.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
CROPIX

Ako u policiji procijene da još koja tisuća Mađara ne bi dodatno ugrozila sigurnost, možda dignu rampu, tada će i Dinamo ispuniti želju Ferencvarosa. Inače, Mađari su najavili da u Zagreb dolaze posebnim, navijačkim vlakom, koji je također već rasprodan u samo nekoliko sati.

Podsjetimo, cijene ulaznica u pretprodaji (do ponedjeljka) su: Sjever dolje 70 kn, Istok 100 kn i Zapad dolje 150 kn.

Linker
04. svibanj 2024 06:50