DAMIR KRAJAC/CROPIX
UŽIVO OD 18.45

Modri otvaraju protiv najtežeg suparnika: Evo gdje gledati utakmicu Dinama i West Hama

Londonski klub u sezonu je ušao s dvije pobjede i dva remija, je li red i za poraz?
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2021. 07:53

Prvak Hrvatske večeras s engleskim klubom otvara nastup u skupini Europa lige. Od 18.45 izabranici Damira Krznara lovit će na Maksimiru veliku pobjedu, a sa suprotne strane stajat će im londonski West Ham.

"Veselimo se utakmici, Liga UEFA-e je opet u našem gradu i to su sve razlozi za uživanje. Pokušat ćemo napraviti još jedan dobar rezultat. Imamo snage, želje i volje, možemo još. Uvijek su tu granice koje se moraju probijati, mi to možemo. S druge strane, West Ham ima ulogu favorita i to njima može biti opterećenje. Ali tek je početak, vjerujem da ćemo jedni i drugi ući rasterećeni u pravu sportsku utakmicu", rekao je u najavi ove utakmice trener Modrih.

Dvije pobjede, pa dva remija, je li sada red i za poraz West Hama?

West Ham United trostruki je osvajač engleskoga FA kupa, a plasman u Europsku ligu izborio je zauzevši šesto mjesto u prethodnoj sezoni Premiershipa s 21 bodom manje od prvaka Manchester Cityja i tri više od sedmoplasiranog na ljestvici, Dinamova lanjskog suparnika Tottenhama. U novu su sezonu Čekićari krenuli pobjedom u gostima protiv još jednog starog “znanca” maksimirskog kluba, Newcastle Uniteda, i to rezultatom 4:2, da bi potom bili još uvjerljiviji u srazu s Leicester Cityjem pobijedivši ga 4:1 u Londonu. Ipak, David Moyes i njegovi nogometaši potom su stali s pobjedama i nastavili s remijima - najprije su kod kuće protiv Crystal Palacea igrali 2:2, a potom su u gostima u Southamptonu izvukli 0:0. Dakle, dvije pobjede, pa dva remija, slijede li sad - dva poraza West Hama?

Gdje gledati Modre? Prijenos utakmice je od 18.45 na programu Arena Sport 1.

Linker
18. travanj 2024 09:16