DAMIR KRAJAC/CROPIX
REAKCIJE TRENERA

Mourinho: Dinamo je dobar, a dobro je i što će Maksimir biti prazan!; Mamić: Oni su dimenzija više...

Portugalac je nahvalio hrvatsku momčad, a Mamić nije nezadovoljan izvedbom svojih igrača...
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2021. 23:40

- Ne trebaš biti previše pametan da bi zaključio kako je Tottenham dimenzija više u odnosu na nas. Dolaze iz najbolje lige svijeta, lige iz koje je pet-šest klubova u završnicama europskih natjecanja, priznao je Zoran Mamić nakon dvoboja.

Ali, trener Dinama nije bio pretjerano nezadovoljan niti nesretan nakon prve utakmice: - U prvom poluvremenu dobro smo ih zatvorili. Osim pogotka, koji je bio posljedica naših grešaka, oni nisu stvorili pravu šansu. U nastavku su dodatno pojačali ritam, imaju i jake igrače na klupi, pa su nam zabili još jedan, opet nakon naše greške. Ali, ne mogu nešto posebno zamjeriti svojim igračima, rekao je Mamić.

- Na ovoj razini moraš biti tri tisuće posto koncentriran jer suparnici takve klase sve kažnjavaju. Mi nismo ni navikli igrati protiv tako velikih i jakih momčadi. Što se tiče revanša na Maksimiru, mi možemo bolje, to je sigurno, ali ne zaboravimo da igramo protiv fantastične ekipe. Šteta jedino onih naših nekih poluprilika, pa i prilika, tu smo mogli bolje reagirati, zaključio je Mamić.

Jose Mourinho je putem Zooma kratko proanalizirao utakmicu: - Težak meč, Dinamo je dobar! Dobro se brane, ali zaustavili smo njihove kontre i pritom dominirali. No, i za sedam dana moramo biti ozbiljni i koncentrirani ako želimo proći dalje, ovaj rezultat daje nadu i Dinamu. Maksimir? Igrao sam tamo s Realom, znam koliko navijači nose Dinamo, ali sada neće biti navijača...

Linker
08. svibanj 2024 21:46