Zagrljaj Ivana Leke i Josea Mourinha
 YORICK JANSENS/BELGA PHOTO VIA AFP
PORTUGALČEVO PRIZNANJE

Mourinho se naklonio Leki i njegovoj momčadi, a onda se obrušio na svoje: ‘Htio sam ih sve zamijeniti!‘

‘Special One‘ je na putu za Belgiju raspoložen grickao čips, ali je na povratku bio jako smrknut
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 30. listopad 2020. 17:22

Tottenham je poražen na gostovanju kod Antwerpena. Na putu za Belgiju Jose Mourinho je u dobrom raspoloženju grickao čips, no u London se vraćao smrknut.

- Radije ću hvaliti suparnike jer su odigrali čarobnu utakmicu nego da krivim nas jer smo odigrali grozno. Ali, moram oboje u isto vrijeme. Krivite mene, jer ja sam šef i moja je odgovornost tko igra – rekao je Mourinho.

Izveo je kombiniranu postavu, ali je već nakon prvih 45 minuta izvadio Allija, Bergwijna, Lo Celsa i Viniciusa. Ušli su u nastavku Son, Kane i ostala 'teška artiljerija', nije pomoglo.

- Volio bih da sam mogao napraviti 11 izmjena na poluvremenu. Imamo veliku momčad s puno dobrih igrača. Moja je odgovornost da im pružim priliku da igraju i objema rukama zgrabe svoju šansu te da me natjeraju da ih i dalje uvodim. No, nakon ovog će moji budući izbori biti vrlo lagani. Ova utakmica mi je potvrdila nekoliko stvari, otvorila neka druga pitanja i svakako će mi pomoći u budućim odlukama. I ja učim svakog dana – poručio je portugalski stručnjak.

Linker
19. travanj 2024 22:26