Damir Krznar
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
TAJNO ORUŽJE

Možda bogohulimo, ali zašto Krznar ne bi u uzvratu sve iznenadio i u napad poslao dečka koji može sve!?

Naravno, ako Petković i Gavranović neće biti spremni. Tolić je, vidjeli smo, nepotreban eksperiment
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. travanj 2021. 07:52

Dinamo ne kiksa dvaput zaredom, dosta je bio promašaj u Šibeniku. Momčad Damira Krznara iskoristila je neodlučeno Osijeka u Koprivnici i odlijepila se na čelu ljestvice, slatka su ta dva boda prednosti uz utakmicu manje. Ljepše se vidi, lakše se diše, manji je pritisak.

Strateg Modrih je u “ulici pjesnika” startao bez Ristovskog, Theophilea, Jakića, Oršića i Atiemwena, dakle, bez petorice koja su u četvrtak bila u udarnoj postavi protiv Villarreala. Sasvim je logično da je želio poštedjeti momke koji će sljedeći četvrtak krenuti po čudo, polufinale Europske lige. Modri imaju dovoljno jak roster da i bez najboljeg sastava mogu bez problema riješiti Lokomotivu, posljednju momčad na ljestvici.

Gol Gvardiola Lokomotivi:

Prije onog ogleda s Villarrealom dosta se pričalo o tome tko će zamijeniti Petkovića i Gavranovića na poziciji špice. Tada se Krznar odlučio za Atiemwena, ali pričalo se o i mogućem igranju Tolića. Sada je Krznar isprobao Tolića na špici, ali nije to to...

Mladić je otvarao prostor, mijenjao strane, vraćao se po loptu, ali nismo vidjeli nikakav konkretan potez, on jednostavno nije špica i takav budući eksperiment je nepotreban. Možda će netko kazati da je to nogometno bogohuljenje, ali ukoliko Petković i Gavranović neće biti spremni za uzvrat, zašto Krznar u ofenzivi ne bi probao s - Joškom Gvardiolom?

Ne samo zbog toga što je zabio pogodak i što se sam u sjajnom sprintu izborio za još jednu priliku. Jak je, iznimno skočan, brz, tehnika mu je jača strana, mogao bi biti pravo iznenađenje za Villarreal. Taj dečko je sposoban za sve, pa i za potapanje Žute podmornice...

image
Joško Gvardiol protiv Lokomotive
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Linker
26. travanj 2024 06:07