REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
IZ MILANOVOG KUTA

NA JEDNOJ STRANI TUGA, A NA DRUGOJ NEOPISIVA SREĆA Milanov junak presretan: 'Zaslužili smo pobjedu, ako na stranu stavimo tih deset minuta 'crne rupe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2017. 02:13

Stuttgart je bio prvi “bum”, onda je stigla i Sevilla, konačno i doček njih, punokrvnih prvaka na Korzu... Svašta se dogodilo unatrag pet godina, otkad je Damir Mišković preuzeo klub, ali najveća nagrada svemu, ipak, bila je utakmica na San Siru, svjetskoj nogometnoj Scali.

Nogometno, više od toga baš nitko nije mogao zaželjeti, a kada je Elez u 90. pogodio penal za izjednačenje, činilo se da je konačna nagrada ovdje. Nažalost, duboko u sudačkoj nadoknadi ukazao se Cutrone, za nevjerojatnih 3-2. Rijeku je deset sekundi dijelilo od senzacije...

Andre Silva riječki povratak u utakmicu pripisao je opuštanju Rossonera.

- Osjećam se dobro u europskim utakmicama, imam više prilike i hvala suigračima što mogu zabiti pogodak - rekao je Andre Silva pa ogovorio na pitanje što se dogodilo Milanu u posljednjih pola sata drugog poluvremena.

- Možda smo se previše opustili i dobili naivan pogodak. Može se dogoditi. Ali optimističan sam i nadam se da nam se ovakve situacije neće ponavljati, da smo nešto naučili iz ovoga - dodao je napadač Milana.

- Pala nam je malo koncentracija, a što se tiče penala nisam siguran da li je bio, ali ovakav 'incident' niotkuda nas je mogao skupo koštati. Ipak, zaslužili smo ovu pobjedu, ako na stranu stavimo tih deset minuta 'crne rupe'. Najvažnije je nastaviti dobro raditi, na dobrom smo putu - kazao je strijelac odlučujućeg pogotka Cutrone.

Linker
22. travanj 2024 04:28