ANDREY SHRAMKO Sputnik Via Afp
RUSI NA KOLJENIMA

Najavili ‘generalku‘ za Dinamo, izveli najjaču momčad, a onda doživijeli težak potop od Čarlija i društva

Murad Musajev izveo je najbolji sastav, onaj koji bi trebao zaigrati protiv Modrih, ali nije išlo
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. veljača 2021. 18:53

Utakmicu protiv moskovskog Lokomotiva u Marbelli Krasnodarov trener Murad Musajev označio je kao generalnu probu za dvoboj s Dinamom u Europskoj ligi.

Točno tjedan dana prije prvog susreta s Modrima, Krasnodar je odigrao utakmicu protiv moskovskog Lokomotiva i izgubio visoko - 0:4! Bio je to rezultat i nakon prvih 45 minuta, Lokomotiv je poveo golom Žemaletdinova u 3. minuti, bivša igrača Dinama II, Rudeša i Varaždina, Vitalij Lisakoviča povisio je u 14. na 2:0, zatim je dvama golovima (32. i 41. minuta) Krasnodar dokrajčio Ignatjev. Taj je rezultat ostao do kraja utakmice.

Spomenimo da je Vedran Ćorluka odigrao svih 90 minuta za Lokomotiv, s kapetanskom trakom na ramenu.

image
ANDREY SHRAMKO Sputnik Via Afp

Murad Musajev izveo je najbolji sastav, vjerojatnih 11 protiv Dinama, osim ako nakon ovog razočaranja neće biti problema, a da je utakmicu doista shvatio kao generalku govori činjenica da je Musajev napravio samo tri zamjene u 90 minuta.

Krasnodar je igrao u sastavu: Gorodov - Smoljnikov, Martinovič, Kaio, Černov - Olsson, Vilhena (od 60. Gazinskij) - Wanderson (od 46. Sulejmanov), Cabella, Claesson - Berg (od 67. Jonov).

Linker
24. travanj 2024 04:19