MATTEO BOTTANELLI Nurphoto Via Afp
PORTUGALAC U NEMILOSTI

Navijači ‘razapeli‘ Josea Mourinha! Stigao je kao superstar, a otišao pokisao: ‘Namjerno je to napravio!‘

Jose Mourinho u Norvešku je došao kao superstar, a otišao pokisao
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 22. listopad 2021. 08:33

Jose Mourinho stigao je u Norvešku kao superstar, a napustio ju pokisao. Društvene mreže vrve od sprdnji na račun Portugalca koji je pretrpio najveću rezultatsku katastrofu u karijeri izgubivši od Bodo/Glimta 6:1 u utakmici Konferencijske lige. Od klasičnih o teniskom prvom setu do sumnji u njegov rad.

Mediji navode da je 395 navijača Rome potegnulo do sjevera Europe, bili su bijesni, nakon utakmice odbili su dres koji im je htio dati kapetan Lorenzo Pellegrini, očitali su lekciju njemu i stožeru… To podsjeća na davnu situaciju kad je Francesco Totti nakon jednog poraza gađan bocom od fanova Rome.

Vruća je rimska krv, čak i kad se radi o najvećim idolima, kamoli ovoj ekipi.

Iako je Mourinho kazao "Kriv sam“, odgovornost je svalio na igrače koji su "ispod razine Rome“ te mora stalno igrati sa "13 najboljih“.

Idila navijača Roma i portugalskog stručnjaka doživjela je prvi pravi udarac. Njemu i igračima na društvenim mrežama šalju poruke da nadoknade troškove puta onima koji su ih pratili iznad Artičkog kruga jer iako se "igralo na umjetnoj travi i na minus pet stupnjeva, na terenu je trebalo pokazati nešto, a ne sramotno podnuti glavu".

- Ovaj poraz pripada Mourinhu, on ne može poništiti štetu tako što će reći da je postavio B momčad - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Neki su počeli dovoditi u pitanje Mourinhov rad te rehabilitiraju bivšeg trenera Paula Fonsecu:

- OK, pričuve nisu nisu na visini, ali da je Fonseca bio na klupi, razapeli biste ga.

Neki ironično komentiraju da je "namjerno postavio takvu momčad kako bi dokazao da nema rezerve potrebne za sezonu u tri natjecanja".

Roma u nedjelju od 18 sati dočekuje Napoli. Navijači traže iskupljenje protiv dosad stopostone ekipe u Serie A.

Linker
25. travanj 2024 20:58