HanzaMedia
'POKAŽIMO ŠTO MOŽEMO'

NOVI PREDSJEDNIK HAJDUKA MJESEC DANA RANIJE ZASUKAO RUKAVE I POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA: 'Očekujem samo prolaz dalje! Ne razmišljamo o neuspjehu'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 01. kolovoz 2018. 10:32

Pred polazak momčadi na put u Sofiju, u zračnoj luci u Resniku, kroz razgovor s novinarima predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj otkrio je da je zapravio "uranio" s dolaskom u Hajduk, piše Slobodna Dalmacija.

Na pitanje o ćakuli da je po načelnom, prvotnom dogovoru trebao tek od 1. kolovoza preuzeti funkciju prvog čovjeka "bijelih" Huljaj je kazao.

- U biti u razgovorima je to bio 1. rujna, ali s obzirom na situaciju u klubu ja sam se odlučio priključiti ranije i dati svoj doprinos u ovom periodu koliko god mogu.

Što očekujete od uzvrata?

- Samo jednu stvar, prolaz dalje. Ne razmišljamo o neuspjehu. Malo smo se poskliznuli u Osijeku, ali vjerujem da ćemo se sada vratiti na prave staze – kazao je Huljaj.

Screenshot: HNK Hajduk

Predsjednik je progovorio i o snazi momčadi, pohvalio je atmosferu na prvoj utakmici te drugim detaljima vezanima za budućnosti Bijelih.

- Mislim da je trener složio dobru ekipu. Ono što sam gledao pripremne utakmice, vjerujem da imamo ideju kako igrati i da smo konkurentni, ali vrijeme će pokazati. Vjerujem da smo dobri.

Poraz u Osijeku je samo još jedan poticaj da damo više od sebe i pokažemo koliko smo kvalitetni i što možemo - zaključio je Huljaj.

Linker
17. svibanj 2024 06:59