Dinamo će imati problema u 3. kolu Europske lige
 GORAN MEHKEK/CROPIX
MODRI PROBLEMI

Novi udarac za Dinamo! Nakon Mamića još i četvorica igrača pozitivna na koronu, evo tko će voditi momčad

Dinamo će biti strašno oslabljen za utakmicu protiv Wolfsbergera, a nakon posljednjih rezultata testiranja
Piše: SNObjavljeno: 04. studeni 2020. 09:12

Nakon Zorana Mamića, novi šok u Dinamu. Osim trenera, pozitivna su još četiri igrača na koronavirus!

U utorak je, osim trenera, bio pozitivan jedan igrač, a sad su "pala" još - četvorica. Dinamo će biti strašno oslabljen za utakmicu protiv Wolfsbergera, a nakon posljednjih rezultata testiranja. Imena zbog tajnosti podataka ne možemo objaviti.

Špekulira se da je moguće da je put u Rusiju bio koban, da domaćini u hotelu nisu baš provodili određene mjere zaštite (djelatnici su bili bez maske), a upravo se nakon Moskve dogodila iznenadna provala virusa u svlačionicu Dinama.

Dinamo je u Rusiju uzeo vrijedan bod, ali je korona zbog te utakmice očito "pokosila" našeg prvaka, zaražena su dva fizioterapeuta, jedan ekonom, od utorka znamo da je "pao" još jedan član stručnog stožera, a ukupno pet igrača neće biti na raspolaganju - pomoćnom treneru.

Zbog problema s ramenom još ranije je otpao Kevin Theophile-Catherine i bit će ovo sad jako težak zalogaj protiv momčadi koja je deklasirala Feyenoord u prošlom kolu...

Ubrzo nakon što je u javnost procurila loša vijest o novozaraženima oglasili su se i iz Dinama, čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

PRIOPĆENJE GNK DINAMO NA TEMU TESTIRANJA

Nastavno na službeno testiranje uoči UEFA utakmice, GNK Dinamo obavještava javnost kako je kod petorice igrača prve momčadi ustanovljena prisutnost virusa COVID-19 te oni neće moći nastupiti u utakmici 3. kola Europa lige protiv austrijskog Wolfsbergera.

S ovom četvoricom, GNK Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog COVID-19 virusa.

Nadalje, pozitivnim su se pokazali nalazi testiranja kod nekoliko članova stručnog stožera te će utakmicu s klupe voditi Alen Peternac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 11:21