REUTERS/Leonhard Foeger
PIŠE GAZZETTA

ODBAČENI VATRENI POD SALVOM KRITIKA NAKON DEBIJA U PRVOJ MOMČADI: 'BIO JE NAJGORI' 'Prvi put je počeo utakmicu, a nije vidio gol! Džeko je za njega..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2019. 11:07

Nikola Kalinić nije se proslavio u sinoćnoj utakmici skupine J Europske lige u kojoj je njegova Roma u gostima remizirala protiv Wolfsbergera (1:1).

Po dolasku na posudbu iz Atletico Madrida ovoga ljeta Kalinić je sinoć prvi put krenuo u udarnoj postavi Rome. Odigrao je cijeli susret, a ugledna Gazzetta dello Sport istaknula ga je kao najgoreg igrača rimskog sastava koji u 'nijednom trenutku nije bio opasan po suparnički gol'.

"Prvi puta je započeo utakmicu u dresu Rome. Bilo je tu inteligentnih poteza, ali akumulirana hrđa nije mu dozvolila da uopće pronađe suparnički gol. Džeko je na drugoj razini", piše Gazzetta u tekstu pod naslovom 'Zaniolo svjetlo Rome, Kalinić nije vidio gol'. Dakle, najboljim igračem Rome izabran je Nicola Zaniolo.

Screenshot

"On je još jednom bio najbolja stvar koju smo vidjeli od Rome, a pokazao je ritam, snagu i brzinu", napisala je Gazzetta.

Roma sljedeću utakmicu igra u nedjelju na domaćem terenu protiv Cagliarija, a nakon ovakve ocjene teško je za vjerovati da će Kalinić opet dobiti priliku, barem u prvom sastavu...

Linker
06. svibanj 2024 19:33