DARREN STAPLES Afp
NAVIJAČI UNITEDA U ŠOKU

‘On je najnesretniji nogometaš na Zemlji, neviđeni je pehist. Čak ga se niti ne može kriviti‘

Navijači Manchester Uniteda ne mogu vjerovati da njihovi ljubimci nisu pobijedili Sevillu
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2023. 06:14

U prvom četvrtfinalnom susretu Europske lige Manchester United i Sevilla su na Old Traffordu odigrali 2:2. S obzirom na rasplet događaja na travnjaku vrlo razočaravajući rezultat za ‘Crvene vragove‘. Naime, vodili su 2:0 golovima Marcela Sabitzera nakon svega 21 minute, a onda su doživjeli šok u završnici. Prvo je u 84. minuti vlastitu mrežu zatresao Tyrell Malacia, da bi u drugoj minuti sudačke nadoknade autogol pripisan i Harryju Maguireu. Nakon udarca glavom Youssefa En-Nesyrija lopta ga je pogodila u glavu, promijenila smjer, a De Gea je bio nemoćan.

Autogol Maguirea možete pogledati OVDJE.

Iako se ranije kapetan Manchester Uniteda često nalazio na meti navijačkih kritika, ovoga puta to nije slučaj. Navijači Manchester Uniteda preplavili su društvene mreže komentarima kako je Maguire zapravo - uklet.

image
DARREN STAPLES Afp

"Maguire je najnesretniji nogometaš na Zemlji. Bilo je jasno da će to biti on...Čak se Maguirea ne može niti kriviti...mislim da je čovjek jednostavno proklet jer je ta lopta bila bez kontrole...neviđeni je pehist", samo su neki od navijačkih komentara.

S njima se slaže i bivši igrač Manchester Uniteda Owen Hargreaves.

image

Harry Maguire

ANDREW YATES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Andrew Yates/zuma Press/profimedia

"Drugi autogol Manchester Uniteda bio je tako težak za Harryja. Lopta je mogla završiti bilo gdje, a završila je u mreži. Inače je udarac išao daleko izvan gola. Harry ništa nije mogao napraviti i zbilja je to bilo nesretno za njega", rekao je Hargreaves u programu BT Sporta.

Legendarnom bivšem veznjaku Manchester Uniteda Paulu Scholesu pak nije jasno kako je njegov voljeni klub propustio pobijediti.

"Trebali su ih dobiti s 3, 4, 5 razlike. Činilo se gotovo prelagano, kao šetnja parkom, ali takav pristup ne smije biti, ne protiv Seville u Europskoj ligi. Svi znamo njihove rezultate. Sevilla u prvom dijelu nije bila sjajna, a United je igrao tako dobro, ali u drugom dijelu United je bio prava katastrofa", komentirao je Scholes.

Linker
03. svibanj 2024 05:09