DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
APSOLUTNO BRILJIRA

Oršić je ‘pomeo‘ Haalanda, Ronalda i Messija na TM-u! ‘Kek ga je prekrižio, nije mu se to svidjelo‘

"Kad ga je Dinamo želio, naravno da smo htjeli u Maksimir. Međutim, bilo je problema"
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. ožujak 2021. 20:38

Praktično od starta karijere njegov menadžer je Branko Hucika. Jučer nam je kazao sa smiješkom...

- Pogledajte Transfermarkt. Oršić je ime koje se jučer najviše pretraživalo. Na drugom mjestu je bio Haaland, treći Ronaldo, četvrti Messi...

Hucika je prvo Oršića iz Intera odveo u Speziju, ali kaže da su tada obojica bili pomalo nestrpljivi, te je nakon 11 utakmica Mislav otišao u Rijeku, koju je tada trenirao Matjaž Kek.

image
DAMIR SENCAR Afp

- Kek je govorio da računa na njega, ali nakon samo 45 minuta utakmice protiv Triglava rečeno mu je da bi trebao preseliti u drugu momčad Rijeke, koja je igrala Treću ligu. Na to nismo željeli pristati. Tad smo otišli u Celje, gdje je stalno igrao kod bivšeg trenera Rijeke Simona Rožmana. Na koncu je Oršić završio u Južnoj Koreji, s jednom malom šestomjesečnom epizodom u Kini, gdje mu se nije dopalo. U Dinamo je stigao iz korejskog Ulsana.

- Kad ga je Dinamo želio, naravno da smo htjeli u Maksimir. Međutim, u Ulsanu je bio najbolji igrač, nisu ga željeli prodati. Ipak, s obzirom da sam igrao u tom klubu, uspio sam zgotoviti transfer, tako da je u Dinamo stigao za 1,5 milijuna eura. Mislav je krasan dečko, svi uživamo u njegovom uspjehu - zaključio je Hucika.

Linker
30. travanj 2024 18:31