Cristiano Ronaldo i Antony

 NIGEL FRENCH/PA IMAGES/PROFIMEDIA
NA UDARU KRITIKA

Pogledajte potez kojim je zvijezda Uniteda navukla bijes legende: ‘Ispao je klaun, nitko to ne želi gledati‘

Zanimljivu reakciju na klupi imao je i trener Crvenih vragova Erik ten Hag
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 28. listopad 2022. 08:37

Legenda Manchester Uniteda Paul Scholes obrušio se na Antonyja, 85 milijuna funti vrijednu klupsku zvijezdu nazvavši ga "klaunom". Antony se našao na meti kritika na Old Traffordu kad je izveo svoju prepoznatljivu "piruetu" prije nego što je izbacio loptu iz igre nakon loše procijenjenog dodavanja. Trener Erik ten Hag nije bio impresioniran njegovom kompletnom izvedbom te ga je zamijenio. Scholes je nakon utakmice govorio da ga treba nokautirati uspije li Brazilac u Unitedu.

- Ten Hag ga je zamijenio jer ga je razočarao, vidjeli ste njegovu reakciju na klupi. Mislim da ga je frustriralo Antonyjevo ponašanje. I ja volim malo "showboatinga" i zabave, ali to je bilo potpuno bez veze. Ova zemlja, bilo koja zemlja, čak i Brazil, nitko to ne želi gledati, zar ne!? Volim vještinu i zabavu, ali ovo nije bilo to, on je samo ispao klaun.

>>> ANTONYJEV POTEZ POGLEDAJTE OVDJE <<<

I tijekom poluvremena, Scholes je kritizirao Antonyja: "Ne znam što radi. To je jednostavno smiješno. To je razmetanje, pogledajte Ten Haga koji odmahuje glavom, to ukratko govori o tome što on misli..."

- Ne tuče on čovjeka, ne zabavlja nikoga, kod 0-0 on izbija loptu. To je način na koji on igra. Vidio sam ga da to radi puno puta i u Ajaxu i on je jednostavno takav, treba to "nokautirati" iz njega.

>>> REAKCIJU TEN HAGA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Nakon utakmice i Ten Hag je ispitivan o Antonyjevom ponašanju, ali je zanijekao da je zamjena bila izravna posljedica Brazilčeva razmetanja.

- Bilo je to manje više planirano. Želio sam vidjeti Cristiana i Marcusa Rashforda blizu jedan uz drugog na desnoj strani i to je jedan od razloga.

No, nije samo Scholes bio taj koji nije bio impresioniran Antonyjem, kritizirao ga je i Robbie Savage.

- Antonyjeve ludorije su bile smiješne. Učinio je tu ludost i onda izbacio loptu izvan igre. Da sam ja menadžer, ne bih bio sretan...

- Ako to namjeravate učiniti, posljednje dodavanje mora biti dobro, kritici se pridružio i bivši veznjak "Tri lava" i Uniteda Owen Hargreaves:

- Kod 0-0 to ne radiš, čak ni kod 3-0 ili 4-0 ne radiš. Jasno, igrači žele pokazati svoje vještine, ali ne na taj način...

Linker
26. travanj 2024 07:15