GONGORA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
BRZO SE OHLADIO

Pogledajte trenutak ludila Barcelonine zvijezde: ‘Pogriješio sam, ponovno ću momčad zamoliti za oprost‘

Nije mu najbolje sjela Xavijeva odluka, a kamere su uhvatile prizor zbog kojeg se morao ispričavati
Piše: Dean BauerObjavljeno: 17. veljača 2023. 07:42

Brazilski reprezentativac Raphinha u posljednjih je nekoliko utakmica među najboljim pojedincima Barcelone, vodeće momčadi La Lige. Takav je bio, čak i ne baš "među najboljima", već bez dvojbe najbolji i u četvrtak kasno navečer u srazu Europske lige protiv Manchester Uniteda (2:2) na Camp Nou. Asistent za jedan, a strijelac drugog gola Katalonaca. Doduše, budimo iskreno, bio je i izigran kod drugog gola Manchester Uniteda kada ga je Marcus Rashford na korner-crti prevario vješto i hitro, te asistirao za pogodak gostiju. Ipak, to ne mijenja vrlo visoku ocjenu za Raphinhu.

Stoga je nemalo iznenadio strateg Barcelone, Xavi kada je u 83. minuti mijenjao tako raspoloženog igrača za... Ferrana Torresa. Mislim, ako ćemo baš iskreno i o svemu... Trenerova odluka već dolje, na travnjaku, nije osobito dobro "sjela" Raphinhi. Pri izlasku s terena vrlo se mlako pozdravio s trenerom, a kada je stigao na klupu kamere su jasno uhvatile trenutak kada lupa po naslonjaču stolice, te i malo više od toga. Pogledao je prema treneru, a dalo se za iščitati s usana nekoliko riječi za koje i ne trebate znati baš puno španjolskog, odnosno u ovom slučaju portugalskog jezika, da dobro znate značenje.

>>> TRENUTAK LUDILA POGLEDAJTE OVDJE <<<

image

Raphinha

JOSEP LAGO/AFP/PROFIMEDIA

Ipak, dečko se jako brzo ohladio. Već desetak minuta kasnije, po okončanju utakmice, izašao je pred novinare i rekao.

- Koristim priliku svima se ispričati. Ferranu i treneru, momčadi, navijačima. Ponekad toliko želimo pomoći momčadi da pobijedi, da postoje trenuci poput ovog koje ne možemo kontrolirati. Znam da sam pogriješio i da se to neće ponoviti, mi smo ljudska bića. Bilo je to samo želja za pobjedom. Razgovarao sam već osobno i s trenerom. On zna da se to događa,kao i da ponekad ne kontroliramo svoje osjećaje. Ponovno ću zamoliti momčad za oprost i ispričati se za sve što se dogodilo nakon utakmice - pokajnički će Raphinha.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Zbog čega je Hajduk gubitnik zimskog prijelaznog roka? Kakva pojačanja su Splićani trebali dovesti? Je li Dinamo pogodio s dovođenjem pojačanja iz Istre? Tko će slaviti na utakmicama 22. kola SuperSport HNL? Odgovore na ta i ostala pitanja oko domaćeg nogometa saznajte u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom:

Linker
03. svibanj 2024 16:02