Stanko Bubalo
 PAUN PAUNOVIĆ
PORUKA IZ HERCEGOVINE

‘Samo je jedan Ronaldo zabijao na Poljudu!‘ Duhoviti Hercegovci poslali proročansku poruku zvijezdi

Poljudom su trčala tri ‘Ronalda‘,no samo je jedan tresao mreže na slavnom stadionu
Piše: JL.Objavljeno: 20. studeni 2020. 13:11

Utakmica reprezentacije Hrvatske s europskim prvakom Portugalom pratila se s velikom pozornošću i u Hercegovini. Dolazak jednog od najboljih nogometaša današnjice, Cristiana Ronalda, naveo je internetsku stranicu Erogag, koja na duhovit način komentira društvenu zbilju, da objavi ilustraciju pod naslovom “Samo je jedan Ronaldo zabijao na Poljudu”.

Na vrhu ilustracije bio je Ronaldo iz Turčinovića, nekadašnji napadač Širokog Brijega, Osijeka, Hajduka i Kärntena, a danas trener kadeta Širokog Brijega - Stanko Bubalo. On je doista zabijao golove na Poljudu.

image
Ilustracija portala Erogag iz Mostara
Screenshot: Erogag


Drugi na ilustraciji bio je bivši brazilski reprezentativac Ronaldo Luis Nazario de Lima koji je 17. kolovoza 2005. s Brazilom gostovao na Poljudu u prijateljskoj utakmici s Hrvatskom. Završilo je 1:1, a Ronaldo nije zabio, nego Niko Kranjčar i Ricardinho.

Treći je Portugalac Cristian Ronaldo koji je preksinoć predvodio Portugal u 3:2 pobjedi 3:2 protiv Hrvatske u Ligi nacija. Erogag je proročanski izrekao da ni on neće zabiti gol, pa tvrdnja “Samo je jedan Ronaldo zabijao na Poljudu” ostaje na snazi.

Linker
18. svibanj 2024 19:02