OLI SCARFF Afp
PADA NJEMAČKI HAT-TRICK?

Sprema se škotska invazija na Sevillu: ‘Naši će navijači pješačiti, biciklirati i plivati ako treba da dođu‘

U Glasgowu se sprema prava invazija na Sevillu i finalnu utakmicu Europske lige
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2022. 10:34

Tako barem tvrdi ushićeni trener Glasgow Rangersa Giovanni van Bronckhorst čija je momčad sinoć na Ibroxu pobijedila RB Leipzig s 3:1 i tako nadoknadila minus (0:1) iz prve utakmice i izborila finale protiv Eintrachta koje je na rasporedu 18. svibnja.

"Gdje god idemo, imamo podršku naših najvjernijih navijača. Bilo ih je puno u Leipzigu i Dortmundu i bit će tako u Sevilli. Nema veze koliko sati će morati letjeti, pješačiti ili biciklirati. Možda će neki i plivati. Ali bit ćemo itekako dobro zastupljeni na stadionu i općenito u Sevilli kao gradu", rekao je Van Bronckhorst.

image

Giovanni van Bronckhorst

OLI SCARFF Afp

Njegova je momčad na putu do finala izbacila dva njemačka kluba, Borussiju Dortmund i RB Leipzig, a u finalu će pokušati i treću za naslov.

"Vjerujemo li da možemo pobijeiti u finalu? Naravno da vjerujemo. Dobro ćemo se pripremiti za Sevillu i pobrinuti se za stvaranje novog ponosnog trenutka u klupskoj povijesti. Eintracht je izbacio Barcelonu i treba im čestitati na izborenom finalu i sjajnim utakmicama u Europi. Mi ćemo sa svoje strane dati sve od sebe za pobjedu", zaključio je Van Bronckhorst nakon izborenog prvog europskog finala za Rangerse od 2008. godine.

Tada su poraženi u Kupu UEFA od Zenita s 2:0.

Linker
23. travanj 2024 09:21