CROPIX
MA HVATAT ĆE IH GRČEVI!

TRENER BIJELIH JASNO PORUČIO IGRAČIMA 'Neki traže alibi, a ja vam dečki šaljem jasnu poruku!'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 22. srpanj 2016. 01:05

Marijan Pušnik, trener Hajduka rezonirao je nakon prolaska...

"Hajduk je ušao u 3. pretkolo, zahvaljujem se publici koja nas je sjajno podržala dok smo padali u igri. Imali smo gotovo pun stadion, uzeli smo i pobjedu, a ostalo ste vidjeli, igrali smo loše. Poneki igrači još traže alibi, a moja poruka je jasna, trenirat ćemo više, jače i bolje."

"Neću nijednom igraču dopustiti da po gradu šire priče kako nisu svježi za utakmicu. Još više će ih hvatati grčevi, ali čestitke za pobjedu. Stoperi ? Nisu bili jedan iza drugog, ali imamo to što imamo. Nekima su se stisle noge, Jefferson je bio bolestan, Sušić se oporavio od ozljede. Sigurno se pitate zašto ja mijenjam najboljeg igrača lige i jednog od najboljih u Hajduku. Pa zamjene nisu primile gol, mi smo pobijedili i gotova priča."

Nicolo Napoli, trener Iasija teških je emocija rezonirao:

"Zadovoljan sam igrom svoje momčadi, odigrali smo kao prava momčad. Imali smo dvije velike šanse preko Piccionija u prvom dijelu, u drugom preko Gheorghra. Riskirali smo i na kraju primili pogodak u kontranapadu. Šteta, gledjaući obje utakmice, zaslužili smo više od ostvarenog. Nisam zadovoljan suđenjem, nije bilo ravnopravno."

Koji je europski domet Hajduka ove sezone?

Skupina Europske lige

Četvrto pretkolo kvalifikacija

Treće pretkolo

Ispast će od Iasija

Linker
17. svibanj 2024 10:40