John van den Brom
 FLORIAN SCHROETTER Afp
SVE DETALJNO OBJASNIO

Trener Genka novinarima: ‘Dinamo je svake godine prvak, prerastao je hrvatsku razinu, mora prodavati...‘

Večer uoči okršaja s Modrima trener John van den Brom demonstrirao je koliko poznaje dinamovce
Piše: Ivan VrankovečkiObjavljeno: 29. rujan 2021. 21:52

John van den Brom, trener Genka, s dosta je respekta govorio o Dinamu uoči sutrašnje utakmice (21.00). Međutim, istovremeno pokušava i skinuti pritisak s leđa svoje momčadi i prebaciti ga na Dinamova ramena.


- Za nas je ovo važna utakmica, želimo nastaviti kako smo i počeli, pobjednički. Međutim, ta utakmica nije nam presudna. Mislim da je utakmica ključna za Dinamove igrače jer su izgubili u prvom kolu protiv West Hama i njima je pobjeda vrlo bitna. Možda ćemo baš to moći iskoristiti - kazao je Van den Brom i belgijskog javnosti otkrio s kakvim se suparnikom susreće njegova momčad.


- Dinamo je praktički svake godine prvak u Hrvatskoj, oni su, zapravo, malo prerasli tu razinu i treba im europski nogomet da vide gdje su. Prošle sezone izbacili su Tottenham iz Europske lige, onda znate da su sposobni za puno toga. Dinamo mora svake godine prodati svoje najbolje igrače i graditi momčad ispočetka. Ali to uvijek radi s kvalitetnim mladim talentima.
Najavio je i kako će igrati njegova momčad.


- Želimo igrati brzo, kao i uvijek. To nam odgovara. Kad smo dobri s loptom i imamo kontrolu, najbolji smo. S tim u vezi, mislio sam da smo u nedjelju protiv Serainga puno bolji nego prije toga protiv Antwerpa - zaključio je van den Brom.

Linker
20. travanj 2024 15:37