Hari Vukas i Mirta Šurjak
 HAJDUK DIGITAL
REAKCIJE IZ HAJDUKA

Tuga i ponos u svlačionici: ‘Namučili smo ih! Danas smo prezentirali dio velike Hajdukove povijesti‘

Hari Vukas i Jairo su podijelili prve dojmove poslije utakmice Galatasarayja i Hajduka.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2020. 22:23

Nakon dvoboja na Turk Telecom Areni pred kamere i mikrofon Hajduk Digitala stali su trener Hari Vukas i pojedini igrači Hajduka. Ostat će gorak okus u ustima, unatoč porazu od Galatasarayja (2:0), Hajduk je mogao puno bolje da su ostale iskorištene neke njegove prigode.

- Čestitam Galatasarayju na pobjedi. Mi smo izgledali dosta dobro. Namučili smo Turke, znali smo da to možemo samo ako smo na našem maksimumu. Pritiskali su nas, što je i logično zbog njihove jačine i renomea. U ovakvim utakmicama moraš koristiti prilike koje imaš, mi to nismo napravili. Imali smo dobrih situacija do pogotka, a onda smo ušli u jednu seriju pogrešaka. Galata nas je kaznio i završio utakmicu na pravi način za njih - rekao je Hari Vukas nakon utakmice.

- Ušao sam u svlačionicu i čestitao igračima na ovoj predstavi. Ono dobro što možemo izvući je da smo izgledali dobro, a to je podstrek za dalje. Moramo se okrenuti nastavku sezone, slijedi nam Varaždin, moramo se regenerirati i koncentrirati na HNL. Bili smo kompaktni, znali smo što napraviti u trenucima kada smo imali loptu u nogama, a to je dobro - dodao je strateg Hajduka.

Bio je za medije dostupan i Jairo koji je također mišljenja da je Hajduk odigrao dobru utakmicu.

- Igrali smo dobro kao momčad do prvog gola, zapravo smo igrali sjajno, a mogli smo i bolje proći da smo zabili prilike koje smo imali. U zadnjim minutama presudilo je iskustvo Galatasarayja. Bili smo fokusirani, bilo je i bolje nego što smo očekivali. Iskoristili smo to što smo mogli kreirati šanse. Šteta da nismo zabili pogodak, na kraju će nam ostati osjećaj da smo mogli više. Sada je to prošlo, život ide dalje, a mi se moramo okrenuti Varaždinu. Zadnjih godina nismo bili na tragu povijesti Hajduka, znamo da je Hajduk veliki klub, a danas smo prezentirali jedan dio te njegove povijesti - rekao je brazilski ofanzivac.

Linker
04. svibanj 2024 20:57