ANTE CIZMIC Cropix
NAJVEĆA PRIJETNJA

U Tottenhamu angažirali stručnjaka za europski nogomet, on ih upozorio na Vatrenog: ‘Nevjerojatan igrač‘

‘Njihov je najbolji strijelac svih vremena, a uspio je postići nešto što je pošlo za rukom još samo dvojici‘
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2024. 12:19

Andrej Kramarić propustio je zbog bolesti ovotjedno otvaranje Europske lige, a njegov izostanak Hoffenheim je osjetio već na gostovanju kod Midtjyllanda (1:1). Trener Pellegrino Matarazzo stoga s nestrpljenjem čeka povratak jednog od svojih najjačih auta i trenutno drugog strijelca Bundeslige.

Podsjetimo, Kramarić je nakon četiri odigrana bundesligaška kola upisao četiri pogotka i jednu asistenciju, a efikasniji od njega samo je Harry Kane koji se uklopio u fantastičnu formu bavarskog velikana Bayerna te dosad u svoju statistiku ugurao već pet ligaških pogodaka kojima je nadodao i četiri asistencije.

image
DANIEL ROLAND Afp

O vještinama 33-godišnjeg Zagrepčanina ne piše se samo u Hrvatskoj i Njemačkoj. Naime, Kramarić je ovih dana postao tema i u Engleskoj. Da budemo precizniji, o njemu se raspisala i službena stranica Tottenhama koja je angažirala, kako sama navodi, "stručnjaka za europski nogomet Andyja Brassella" i to s ciljem da analizira suparnike Spursa u Europskoj ligi.

Čovjek poznat po radu za talkSPORT, Sky Sports, The Guardian i The Football Ramble podcast bacio se na posao, a kad je stigao do Hoffenheima, s kojim će Tottenham odmjeriti snage 23. siječnja iduće godine, fokus je stavio upravo na - Andreja Kramarića.

- Taj klub ima neke jako dobre igrače, a Kramarić je taj na kojeg treba obratiti pozornost. Riječ je o za njih nevjerojatnom igraču, čovjeku koji uživa u pravom statusu, njihovom najboljem strijelcu svih vremena. Iza njega je hat-trick na otvaranju Bundeslige, a to je uspjelo još samo dvojici - velikom Gerdu Mülleru i Klausu Fischeru - zaključuje Brassell.

Linker
28. rujan 2024 14:17