Juranović je postigao sjajnu 'panenku'

 INA FASSBENDER Afp
O NJEGOVOM GOLU SE PRIČA

Vatreni atraktivnim pogotkom oduševio navijače pa priznao: ‘Još prije dva tjedna sam rekao što ću izvesti‘

‘Žao mi je što smo izgubili utakmicu, ali sam ponosan na nas jer smo dobro izgledali‘
Piše: SNObjavljeno: 26. studeni 2021. 08:10

Celtic je jučer izgubio od Bayera (2:3) u 5. kolu Europske lige, a navijači škotske momčadi u 40. minuti su se prvo uhvatili za glavu, a onda i skočili od radosti kada je Josip Juranović izvodio jedanaesterac. Naime, hrvatski reprezentativac se odlučio na 'panenku', a lopta se u sjajnom luku odbila od grede i ušla u mrežu za 1:1.

Taj pogodak nije bio dovoljan da se Celtic doma vrati s barem bodom, ali se o 'panenki' pričalo nakon utakmice. Škotski novinari su Juranovića pitali je li se za takvo izvođenje jedanaesterca odlučio na licu mjesta.

"Ne. Zapravo, prije dva tjedna sam našem vrataru Joeu Hartu rekao da ću probati izvesti 'panenku' sljedeći put kada budem izvodio jedanaesterac", kratko je odgovorio Juranović koji je bio razočaran porazom, ali misli da se Celtic nalazi u dobroj poziciji.

"Žao mi je što smo izgubili utakmicu, ali sam ponosan na nas jer smo dobro izgledali protiv momčadi koja bi mogla igrati u Ligi prvaka. Pokazali smo da i u gostujućim utakmicama možemo napadati i postizati golove, ali smo nažalost primili tri gola zbog naših grešaka. Naučit ćemo lekciju iz tih grešaka, ali važno je da momčad i dalje raste", istaknuo je Juranović.

Celtic je kolo prije kraja natjecanja u skupinama 'zacementirao' treće mjesto u skupini G koje vodi u nastavak europske avanture u Konferencijskoj ligi.

Juranovićevu panenku pogledajte OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 22:49