DAMIEN MEYER Afp
SOFASCORE STATISTIKA

Vatreni još jednom oduševio! Ima sjajne brojke, u momčadi je kola i među 10 najboljih igrača Europske lige

Za svoju je izvedbu Majer od SofaScorea dobio ocjenu 8,5 te je proglašen igračem utakmice
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2022. 10:23

Lovro Majer odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Rennes. Francuska momčad je u 2. kolu Europske lige remizirala 2:2 s Fenerbahčeom, a hrvatski je nogometaš postigao gol i imao asistenciju.

Za svoju je izvedbu Majer od SofaScore dobio ocjenu 8,5 te je proglašen igračem utakmice, a osim gola i asistencije, imao je još dva ključna dodavanja, tri uspješna driblinga, 91% točnih dodavanja, ali i 6 osvojenih dvoboja. To je bilo dovoljno da se još jednom mediji pozabave hrvatskim igračem.

ASISTENCIJU MAJERA POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK MAJERA POGLEDAJTE OVDJE

image
SofaScore

Tako je L‘Equipe u naslov izvještaja stavio Majera i Martina Terriera, koji je također imao gol i asistenciju na utakmici. Ugledni francuski medij u tekstu ističe da su svi opasni napadi Rennesa išli preko Majera koji je bio najopasniji igrač na terenu.

O Majeru piše u izvještaju i španjolska Marca koja je isticala njegova sjajna dodavanja za suigrače, a slično piše i u izvještaju na UEFA-inoj stranici.

image
SOFASCORE

Hrvatski veznjak je još jednom skrenuo pažnju na sebe, a s obzirom na to da je dobro igrao i u prvoj utakmici Europske lige protiv AEK-a, trenutno je po SofaScore ocjenama na 10. mjestu što se tiče nogometaša iz cijele Europske lige. Prosjek ocjena mu je 7,85.

Uvršten je i u momčad kola:

image
Sofascore

Linker
26. travanj 2024 14:22