IAN KINGTON Afp
EUROPSKA LIGA

VIDEO: Brutalan pogodak za ludnicu u Leipzigu, West Ham pao u Londonu! Blizu smo njemačkog finala

Nijemci slave! Eintracht je srušio West Ham, a Leipzig u završnici slomio škotski Rangers
Piše: Kazimir Guberina, SNObjavljeno: 28. travanj 2022. 22:51

RB LEIPZIG - RANGERS 1:0 (Angelino 85')

WEST HAM - EINTRACHT 1:2 (Antonio 21' / Knauff 1', Kamada 54')


U četvrtak su odigrane prve utakmice polufinala Europske lige nakon kojih su do minimalnih pobjeda došli Eintracht iz Frankfurta, i RB Leipzig.

West Ham je u Londonu u dvoboju protiv Eintrachta iz Frankfurta poražen 1:2, a njemački predstavnik šokirao je domaćine nakon samo 49 sekundi igre, kada je nakon odlične akcije iz blizine udarcem glavom poentirao Knauff.

>>>POGODAK EINTRACHTA ZA 0:1 POGLEDAJTE OVDJE<<<

image
IAN KINGTON Afp

No, da Čekićari nisu slučajno došli do polufinala pokazali su vrlo brzo. Nakon pogođene vratnice utakmicu je u rezultati egal pogotkom vratio Antonio u 21. minuti. Nikola Vlašić po običaju je utakmicu započeo na klupi za pričuve West Hama, dok Kristijan Jakić zbog tri žuta kartona nije bio u konkurenciji za sastav gostiju u britanskoj prijestolnici.

>>>POGODAK WEST HAMA ZA 1:1 POGLEDAJTE OVDJE<<<

image
GLYN KIRK Afp

Eintracht je na Camp Nouu triput pogađao mrežu Barcelone, pa nije veliko iznenađenje da je obranu West Hama matirao po drugi put početkom nastavka kada je odbijanac u mrežu pospremio Kamada. Do kraja utakmice Nijemci su sačuvali stečenu prednost i stigli na korak od velikog finala Europske lige. Vlašić nije ulazio u igru.

>>>POGODAK EINTRACHTA ZA 1:2 POGLEDAJTE OVDJE<<<

image
GLYN KIRK Afp

RB Leipzig je na svom travnjaku u dvoboju s Glasgow Rangersima slavio pobjedu 1:0, a od prve minute na travnjaku su se na suprotnim stranama našli hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Borna Barišić, kao i bivša zvijezda Dinama Dani Olmo.

>>>POGODAK LEIPZIGA ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE<<<

image
JOHN MACDOUGALL Afp

Škotski predstavnik stigao je do polufinala Europske lige nakon što mu je u spomenuto dostignuće malo tko davao previše izgleda, no Protestanti su u okršajima s favoriziranom Borussijom iz Dortmunda pokazali koliko mogu biti neugodni, dok ih je protiv Crvene zvezde i Brage osim kvalitete pratila i sreća. U prvom poluvremenu nije bilo previše dobrog nogometa. U nastavku su domaćini mogli doći do vodstva, ali mreža žilavih Škota ostala je netaknuta sve do 85. minute i vrhunskog pogotka Angelina udarcem ljevicom s dvadesetak metara. Gvardiol i Barišić na travnjaku su proveli svih 90 minuta, a Olmo je zamijenjen u 71. minuti.

>>>IZVJEŠTAJ S UTAKMICA KONFERENCIJSKE LIGE I VELIKU POGREŠKU ĆALETE-CARA POGLEDAJTE OVDJE<<<


UŽIVO:

KRAJ! ZAVRŠILE SU DANAŠNJE UTAKMICE U EUROPSKOJ I KONFERENCIJSKOJ LIGI

85' GOOOL! LEIPZIG - RANGERS 1:0 Fantastičan pogodak zabio je Angelino. 25-godišnji Španjolac iz prve je opalio s 20-ak metara i zabio pored nemoćnog McGregora.

>>>POGODAK LEIPZIGA ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE<<<

79' Trese se vratnica! Kamada je mogao zabiti svoj drugi pogodak na današnjoj utakmici, ali je iz blizine pogodio vratnicu. Provukao se sada West Ham.

67' GOOOL! LEICESTER - ROMA 1:1 Barnes je ubacio, Lookman bio u naletu, ali na kraju je Mancini ugurao loptu u vlastitu mrežu.

>>>POGODAK LEICESTERA ZA 1:1 POGLEDAJTE OVDJE<<<

54' GOOOL! WEST HAM - EINTRACHT 1:2 Sow je pucao, Areola obranio, a na odbijanac naletio Kamada.

>>>POGODAK EINTRACHTA ZA 1:2 POGLEDAJTE OVDJE<<<

image

Daichi Kamada

GLYN KIRK Afp

51' Na utakmici Leipziga i Rangersa još uvijek nema pogodaka, ali ni udaraca u okvir gola.

46' GOOOL! FEYENOORD - MARSEILLE 3:2 Cyriel Dessers upisao je svoj drugi pogodak na večerašnjoj utakmici. Pogotku je prethodila velika pogreška hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete-Cara.

>>>POGODAK FEYENOORDA ZA 3:2 I POGREŠKU ĆALETE CARA POGLEDAJTE OVDJE<<<

image

Cyriel Dessers

MAURICE VAN STEEN Afp

46' Nastavljaju se utakmice u Europskoj i Konferencijskoj ligi.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

40' GOOOL! FEYENOORD - MARSEILLE 2:2 Vratili su se gosti iz Francuske potpuno u ovu utakmicu. Brazilac Gerson pokupio je jedan odbijanac i zabio za poravnanje rezultata.

image

Gerson u slavlju sa suigračima

KENZO TRIBOUILLARD Afp

>>>POGODAK MARSEILLEA ZA 2:2 POGLEDAJTE OVDJE<<<

39' Velika prilika za Eintracht! Knauff je umalo došao do svog drugog pogotka. 20-godišnji njemački napadač našao se na 10-ak metara od Areole, pucao je iz okreta, ali nije bio dovoljno precizan. Na sreću West Hama...

28' GOOOL! FEYENOORD - MARSEILLE 2:1 Kakva utakmica u Rotterdamu! Dieng je zabio golčinu, opalio je s nekakvih 18 metara i smanjio prednost domaćina.

>>>POGODAK MARSEILLEA ZA 2:1 POGLEDAJTE OVDJE<<<

21' GOOOL! WEST HAM - EINTRACHT 1:1 Izjednačila je engleska momčad! Jedan ubačaj stigao je do Zoume koji glavom spušta za Antonija, a on iz velike blizine to gura u mrežu.

>>>POGODAK WEST HAMA ZA 1:1 POGLEDAJTE OVDJE<<<

image
GLYN KIRK Afp

20' GOOOL! FEYENOORD - MARSEILLE 2:0 Uzdrmani su Francuzi! Dvije minute - dva pogotka! Domaći sastav povećao je prednost preko Sinisterra.

>>>POGODAK FEYENOORDA ZA 2:0 POGLEDAJTE OVDJE<<<

18' GOOOL! FEYENOORD - MARSEILLE 1:0 Dessers je dove Nizozemce u vodstvo.

>>>POGODAK FEYENOORDA ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE<<<

image
MAURICE VAN STEEN Afp

15' GOOOL! LEICESTER - ROMA 0:1 Zalewski je sjajno uposlio Pellegrinija koji gura loptu iza leđa Schmeichela.

>>>POGODAK ROME ZA 0:1 POGLEDAJTE OVDJE<<<

14' Trese se vratnica! Kakva akcija West Hama! Brza kombinacija i izlazak na polovicu Frankfurta, lopta dolazi do Součeka koji u veliku priliku gura Bowena, a on trese vratnicu! Snimka je pokazala da je to bila sjajna obrana Trappa...

1' GOOOL! WEST HAM - EINTRACHT 0:1 Nismo dugo čekali na prvi pogodak na današnjoj utakmici. Knauff je ispratio sjajan ubačaj Borrea i glavom zatresao mrežu za vodstvo Frankfurta u Londonu!

>>>POGODAK EINTRACHTA ZA 0:1 POGLEDAJTE OVDJE<<<

image
IAN KINGTON Afp

1' Počele su večerašnje utakmice!

Linker
20. travanj 2024 03:01