GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
DVA POTENCIJALNA NASLJEDNIKA

VIDEO: ‘Ja sam Mourinhu dao otkaz!‘ Snimka koja je oduševila Zagreb, izazvala bijes u Londonu!

Javna je tajna da Spursi već traže novog trenera, a dva se imena ističu u prvom planu
Piše: SNObjavljeno: 19. ožujak 2021. 15:38

Navijači Tottenhama bijesni su na menadžera Josea Mourinha nakon 3:0 poraza od Dinama u Zgarebu i ispadanja u osmini finala Europske lige.

Navijačima Spursa posebno nije sjeo video na kojem se vidi kako je Mourinho nakon utakmice ušao u svlačionicu i čestitao igračima hrvatskog prvaka.

U nastavku donosimo neke od ljutitih reakcija navijača Spursa nakon objavljenog videa:

- Zar nemaš ni trunke srama Jose...

- Ostavite ga i zaključajte vrata

- Tipični Jose, svi su krivi osim njega. Iako ovo pokazuje malo stila

- Ovo je Joseov show...Mora biti u centru pažnje

- Ja sam Mourinhu dao otkaz.

Kako bilo, Mourinho će teško preživjeti na klupi Tottenhama makar i do kraja sezone. Javna je tajna da Spursi već traže njegovog nasljednika, a Julian Nagelsmann i Brendan Rodgers slove kao glavni favoriti za preuzimanje njegove pozicije.

Nagelsmann slovi kao prvi favorit za Mourinhovog nasljednika, a navodno bi ga Spursi mogli dovesti za plaću od nekih 6 milijuna funti, što je u usporedbi s Mourinhovom plaćom (13 milijuna funti) pravi sitniš.

Mourinho je pod ugovorom još sljedeće dvije godine i stoga će imati pravo na veliku odštetu ukoliko mu predsjednik Daniel Levy prijevremeno otkaže suradnju. Neki tvrde da Mourinha sada ne bi spasilo ni da završi među četiri najboljeplasirane momčadi u Premiershipu i izborili Ligu prvaka sljedeće sezone.

Linker
16. travanj 2024 20:17