Jürgen Klopp

 Screenshot
NEOBIČNA PRESICA

VIDEO Jürgen Klopp u nevjerici davao izjave: ‘Tko je to došao na ovu ideju?! Bit će zanimljivo...‘

Obraćanje novinarima trener Redsa imao je u improviziranom press centru
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 10. studeni 2023. 08:23

Nije, naravno, Jürgen Klopp bio raspoložen nakon što je Liverpool u Toulouseu doživio prvi poraz u skupini Konferencijske lige (3:2), a iz takta su ga uspjeli izbaciti i domaći navijači nakon utakmice. Naime, obraćanje novinarima trener Redsa imao je u improviziranom press centru izvan stadiona pored kojeg su prolazili veseli navijači francuske momčadi i bučno proslavljali veliki trijumf.

- Tko je imao ideju održati konferenciju za novinare ovdje? To će biti stvarno zanimljivo - uzdahnuo je Klopp dok su navijači Toulousea glasno slavili.

Redsi su do 74. gubili 2:0, odnosno 3:1 u 76. minuti, a onda u dramatičnoj završnici umalo došli do boda. Međutim gol Jarella Quansaha poništen je zbog prethodnog igranja rukom Alexisa Mac Allistera.

- Tek sam sad vidio snimku i za mene to nije rukomet. Nisam vidio kontakt s rukom iako su suci možda imali drugačiji kut snimke nego ja. Ali da budem iskren, zapravo sam više zabrinut činjenicom što nismo bolje igrali. To je najveći problem iz ove utakmice - kazao je Klopp.

Linker
04. svibanj 2024 01:33