PRESSINPHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Pressinphoto/Ddp Usa/Profimedia
ŠALJIVA SNIMKA

VIDEO: Legenda Raketa zakasnio na trening uoči najvažnije utakmice, pogledajte kako su ga dočekali suigrači

Snimku šaljive situacije objavila je Europa liga na svojim službenim stranicama
Piše: SNObjavljeno: 31. svibanj 2023. 12:48

Večeras ćemo na Puskas Areni u Budimpešti saznati koji je posljednji dio velike europske nogometne slagalice. U finalu Europske lige sučelit će se Sevilla i Roma, pa iako po kladionicama nema favorita, treba naglasiti da su Andalužani apsolutni rekorderi ovog natjecanja.

"Kraljica Lige Europe" osvojila je čak šest naslova, slavili su kad god bi stigli do finala, a pehar je 2014. godine ponio i naš Ivan Rakitić (35).

Upravo je Hrvat i glavni akter ove priče.

Europa liga je na svojim službenim stranicam objavila šaljivu snimku s treninga Seville. Trener Mendilibar i svi igrači već su bili na centru terena kad je iz svlačionice uz široki osmijeh dotrčao kapetan Rakitić.

Legendarni bivši Vatreni zakasnio je na zadnji trening prije velikog okršaja, a suigrači su ga dočekali velikim aplauzom. Sve je izgledalo vrlo simpatično.

Raketa je u Sevillu stigao iz Schalkea 2011. godine i ondje proveo tri i pol sezone te osvojio Europsku 2014. Potom je prešao u Barcelonu, s kojom je pisao povijest, osvojio Ligu prvaka i još 12 trofeja, a zatom se 2020. godine vratio u Sevillu, gdje je kapetan uz još jednog senatora - Jesusa Navasa (37).

Linker
25. travanj 2024 20:55