Niko Kovač
 SCREENSHOT
NIJE MU SJELO

Video: Niko Kovač zbog jedne stvari dobio potpuni slom živaca: ‘Ne znam, možda je to zato što sam star‘

Sudac je morao smirivati hrvatskog trenera koji nije mogao podnijeti nesportsko ponašanje
Piše: Slaven KneževićObjavljeno: 01. listopad 2021. 09:55

Monaco je u četvrtak remizirao 1:1 s Real Sociedadom u Europskoj ligi i tako došao na četiri osvojena boda i drugog mjesta u svojoj skupini. Vodeći PSV također ima četiri boda, a treći je Sociedad s dva, dok je zadnji Sturm bez bodova.

Monaco je poveo protiv Sociedada već u 16. minuti golom Axela Disasija, da bi Sociedad izjednačio preko Mikela Merina u 53, minuti. Nakon utakmice se oglasio i bivši hrvatski izbornik koji danas vodi Monaco, Niko Kovač.

'Dobro smo igrali u napadu, ali ne i u obrani. Real Sociedad je izvrsna španjolska ekipa. Agresivni su i igraju napadački nogomet. Znamo da su Španjolci uvijek među najboljima na svijetu kad imaju loptu u posjedu, a to je ono što nam je otežavalo posao. Na kraju sam zadovoljan bodom', rekao je Kovač.

>>> Video ljutog Nike Kovača pogledajte OVDJE

Hrvatski stručnjak je u jednom trenutku poludio i krenuo u verbalni okršaj s protivnicima. Stvar je uspio smiriti sudac, a Kovač je nakon utakmice otkrio zašto je reagirao tako burno.

'Kad je igrač ozlijeđen onda se suparnicima treba vratiti lopta. Za mene je to fair play i zato sam reagirao. Ne znam, možda je to zato što sam star', rekao je Kovač.

Linker
02. svibanj 2024 00:13