Bruno Fernandes i Victor Lindelof
 SCREENSHOT
TEŠKE RIJEČI

Video: ‘Od**bi, kurvo!‘ Kamere uhvatile žestok sukob igrača Manchester Uniteda usred utakmice

Manchester United nakon poraza protiv Seville ni ove sezone neće osvojiti niti jedan trofej.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2020. 08:48

Španjolski prvoligaš Sevilla postala je prvi sudionik finala Europske lige koje će se odigrati u petak. Jedna od najuspješnijih momčadi tog natjecanja pobijedila je Manchester United u polufinalu rezultatom 2:1 i sada čeka boljeg iz večerašnjeg duela Intera i Šahtjora.

Iako su izabranici Olea Gunnara Solskjaera poveli vrlo rano. već u 9. minuti pogotkom Bruna Fernandesa iz kaznenog udarca, Sevilla je preko Susa i Luuka De Jonga stigla do potpunog preokreta. Kod gola za pobjedu Seville dogodila se brutalna svađa u kojoj je sudjelovao upravo Fernandes, jedini strijelac za Engleze.

On se obrušio na švedskog stopera Victora Lindelofa koji jest bio krivac za primljen pogodak. Na snimci je vidljivo da ga Fernandes najprije oštro kritizira, a nakon razmjene riječi, Lindelof očito nije mogao trpiti njegove kritike pa mu je poručio: 'Od**bi, kurvo!'

Iako takva i slične rečenice izlaze iz sfere momčadskog duha, nije neočekivana za vrijeme jedne utakmice. Međutim, navijači kluba s Old Trafforda u njoj već vide raskol u momčadi nakon još jednog europskog neuspjeha.

Linker
25. travanj 2024 05:50