Frankfurt navijači

 SCREENSHOT TWITTER
KAKVI ASEVI

Video: Oni su definitivno jedni od najluđih navijača na svijetu! Fešta za pamćenje nakon povijesnog uspjeha

Sada ih čeka invazija na Sevillu, a sigurno je da će ih doći puno više no što će dobiti ulaznica
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2022. 08:25

U finalu Europske lige Hrvatsku će predstavljati Kristijan Jakić i Borna Barišić nakon što su finale nakon uzvratnih utakmica izborili Eintracht iz Frankfurta i Glasgow Rangers.

Eintracht je u Frankfurtu ugostio West Ham i slavio pobjedu 1:0. Kristijan Jakić započeo je dvoboj u Njemačkoj na klupi za pričuve, baš kao i Nikola Vlašić, a muke za Engleze započele su kada je nakon dvojbenog prekršaja isključen Cresswell.

Brojčanu prednost Nijemci su okrunili pogotkom Borrea, koji je u 26. minuti neometan iz blizine naciljao u zdonji kut. U nastavku su domaćini sačuvali stečenu prednost za plasman u veliko finale nakon dvoboja kojeg su izvan travnjaka obilježili navijački neredi, što i nije neko veliko iznenađenje. Jakić je u igru ušao u 76. minuti, dok Vlašić nije nastupio za goste ut Londona.

Kada su navijači u pitanju, osim nereda izvan travnjaka valja izdovjiti i jedan zanimljivi detalj po završetku iste. Naime, čim je sudac označio kraj utakmice započela je velika fešta i slavlje na terenu, a nekoliko tisuća navijača uletilo je na travnjak. Sada navijače Eintrachta čeka invazija na Sevillu, a sigurno je da će ih doći puno više nego što će njemački klub dobiti ulaznica za finale.

Linker
28. ožujak 2023 09:14