Bruno Petković
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
NAPADAČ

VIDEO: PETKOVIĆ NE ŽELI STATI NA BENFICI 'Nismo ni svjesni svega što smo postigli, a ova je utakmica prilika da napravimo još jedno čudo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2019. 20:06

- Još uvijek nismo otkrili sve detalje o protivniku, ali svi smo svjesni o kakvom je klubu riječ i znamo neke osnovne stvari o njima, ali imamo vremena proučiti ih još detaljnije - rekao je Bruno Petković u uvodu.

Dinamo je ove sezone ostvario velike rezultate u Europi.

- Što se tiče stvaranja nove generacije, ne trebamo si stvarati nove imperative. Vama je ovo povijesni uspjeh, ali mi to tako ne gledamo. Iskreno, možda nismo ni svjesni toga što smo napravili, mi se gledamo svakodnevno i smatramo to nečim običnim. Međutim, sigurno je ova utakmica prilika da napravimo nešto čudesno i nadam se da ćemo to ostvariti.

Video: Davorin Olivari

Petković se ove sezone prometnuo u jednog od ključnih igrača kluba, a evo što kaže o Benfici.

- Ja sam fokusiran samo na svoje zadatke, nisam gledao koji su njihovi nedostaci. Možda bude prilike da sutra pogledamo neke njihove utakmice, no mi smo sada fokusirani samo na sebe. Meni su ovakve utakmice jedan veliki gušt, jedno veliko zadovoljstvo, ali sigurno neće biti opuštanja. Veselim se tom susretu.

Video: Davorin Olivari

Koliko daleko može Dinamo?

- Tko god da kaže da gleda etapu po etapu, laže. Svi imamo oči na vrhu kad se penješ na planinu. Ali mi imamo stručni stožer koji nas drži čvrsto na nogama. Mi smo sigurni da možemo do kraja, ali da sada nešto pretjerano razmišljamo o finalu, to baš i nije tako.

Kada je sama utakmica u pitanju, odnosno navijači, valja istakuniti kako je Maksimir rasprodan za ovaj veliki i povijesni događaj.

Već dugo nije bila ovakva 'ludnica' za ulaznice Dinama. I za nedavni ogled protiv Viktorije tražila se karta više, međutim ovakva pomama za neku utakmicu u Maksimiru nije viđena već godinama. Navijači su stajali u redu od ranoga jutra kako bi kupili dragocjeni papirić.

Ovoga puta nije bilo šalova, koje je Dinamo dijelio svakom navijaču s kupljenom ulaznicom za utakmicu protiv češkog kluba, no iz kluba su poručili kako navijačima pripremaju posebno iznenađenje.

Prva utakmica osmine finala između Dinama i Benfice na rasporedu je u četvrtak, 7. ožujka, od 18:55h na stadionu Maksimir, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Lisabonu.

Linker
18. svibanj 2024 13:13