PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
JOSE ZADAO NOVI UDARAC

VIDEO: Pogledajte kako je Mourinho pred kamerama brutalno osramotio Cassana, ismijao je i Nizozemce

Trener Rome je briljirao nakon što je njegova momčad izbacila Feyenoord iz četvrtfinala Europske lige
Piše: SNObjavljeno: 21. travanj 2023. 12:50

Jose Mourinho je dočekao svojih pet minuta. Roma je prošla u polufinale Europske lige nakon pobjede 4:1 protiv Feyenoorda. Nakon 90 minuta bilo je 2:1 za talijansku momčad koja je postigla dva gola u produžetku.

Portugalac je zatim briljirao nakon utakmice. Prvo je nastavio svoj verbalni rat s Antonijem Cassanom. Nakon utakmice ga je voditelj Sky Sporta pitao za komentar utakmice dodavši kako u studiju imaju dosta bivših šampiona koji čekaju da ga pitaju poneko pitanje.

- Je li slučajno u studiju i Cassano - pitao je Mourinho sugerirajući kako bivši talijanski nogometaš u svojoj karijeri nije osvojio puno trofeja.

Nastavio je Mourinho sa svojim ispadima i za vrijeme konferencije za medije. Jednom je nizozemskom novinaru poklonio privjesak za ključeve u obliku trofeja Konferencijske lige.

- To je da ne plačete idućih deset mjeseci. Osvojit ćete prvenstvo, igrate dosta dobro i ne plačite - rekao je Mourinho novinaru koji ga je nakon prve utakmice pitao kako to da Roma nije uspjela postići gol Feyenoordu iako je imala puno šansi. Tada mu je portugalski trener odgovorio da on nakon poraza ne spava i plače deset mjeseci aludirajući na slavlje Rome protiv Feyenoorda u lanjskom finalu Konferencijske lige. Sada je novinaru dao i poklon.

- Dat ću ovo našem treneru - odgovorio je novinar.

Linker
19. svibanj 2024 14:14